Animációs Diablo-sorozatot készít a Netflix?

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A Variety számolt be róla, hogy a Boom! Studios nevű képregénykiadó alapítója, Andrew Crosby egy később törölt Twitter-üzenetben erősítette meg, a Blizzarddal és a Netflixszel közösen egy animációs Diablo-sorozaton dolgoznak.

A Blizzard augusztus elején jelentette be, hogy több különböző Diablo-projekten is dolgoznak. Ebből az egyikre már fény derült, hiszen megerősítést nyert, hogy a Diablo harmadik része Nintendo Switchre költözik. Úgy néz ki, hogy megvan a második projekt is, a Boom! Studios nevű képregénykiadó alapítója, Andrew Crosby egy később törölt Twitter-üzenetben ugyanis megerősítette, hogy a Castlevaniához hasonló animációs sorozaton dolgozik, mégpedig a Netflix és a Blizzard megbízásából.

A stúdió valószínűleg a novemberi BlizzConon hivatalosan is megerősíti a sorozat készültét. Cosby egyébként nem zöldfülű, hiszen a legújabb Hellboy-film forgatókönyvén is ő dolgozik, ami ráadásul egy sötét, R-besorolású sztori lesz. Valószínűleg a Diablo-sorozat is egy komor történetet mesél majd el.

17.
17.
Ecneb
#12: Komolyan ezt sikerült összehozni? Anyu bejön a szobába és mesét nézel kisfiam. Ez nagyon szép társadalom elemzés volt részedről :D
16.
16.
user101
A Blizzard továbbra sem szeret új dolgokat csinálni és a múltban él... Ciki.
15.
15.
Ooorky
#12: Azért ne keverjük a minőségi 3d-s animációt a japán szutykokkal...
14.
14.
Cooper911
Nem értem a Bliz miért bíz meg ezzel másokat, amikor világbajnok animációkat tud csinálni. De azért kíváncsi vagyok rá a téma miatt is és nem zavar ha full "rajzfilmes" lesz.
12.
12.
Juha
#11: Biztos te még sohasem találkoztál olyannal, hogy pl. nézel egy anime-t (nálam pl. Death Note, Berserk volt ilyen, vagy esetleg valamelyik FFantasy), és bejön a szobába haver/szülő/barátnő, és rögtön azzal jön, hogy mesét nézel.

Ezért én is tapasztaltam azt, hogy akármilyen komolyabb hangvételű dologról is legyen szó, ha animációs, akkor kevesebben kíváncsiak rá, nem kell ezt forrásokkal alátámasztani.
11.
11.
Ecneb
#9: "Sokkal kevesebb a befogadó ereje egy animációs alkotásnak mint egy élőszereplős filmnek" - ezt te találtad ki vagy olvastál róla, mert úgy kérek forrást!
3.
3.
PaprikaJancsi
2.
2.
Dízel
ja animációs, akkor kösz nem.
1.
1.
Stack
Ha olyan jó lesz mint a Castlevania sorozat, szeretettel várjuk :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...