Tévésorozatot kapnak a Marvel-moziverzum hősei?

  • Írta: Shifty
  • 2018. szeptember 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Hamarosan elrajtol a Disney saját streamingszolgáltatása, ami többek között egy élőszereplős Star Wars-sorozattal indul majd. A legújabb hírek szerint azonban a Marvel hősei is kapnak majd saját minisorozatokat. Mint például Loki.

A Disney semmit sem szeretne a véletlenre bízni a hamarosan induló streamingszolgáltatása kapcsán. A Variety értesülése szerint ugyanis az élőszereplős, közel 100 millió dollárba kerülő Star Wars-sorozat mellett a Marvel is képviselteti magát, méghozzá a moziverzum hőseinek minisorozataival.

A magazin arról ír, hogy a projektben többek között Loki és Skarlát Boszorkány is kaphat saját szériáját, ráadásul a Disney tervei szerint ugyanazok a színészek játszanák el a szerepeket, akik a filmekben is, vagyis már folynak a tárgyalások Tom Hiddlestonnal és Elizabeth Olsennel is.

A Variety beszámolója szerint hat, esetleg nyolcrészes lehet egy-egy sorozat, a produceri teendőket pedig természetesen Kevin Feige látja majd el.

A hírt egyelőre sem a Disney, sem a Marvel nem erősítette meg.

9.
9.
Futu-Retro
#6: Talán a korhatár besorolás is közrejátszik abban, hogy egymás után döntik meg a bevételi rekordokat. A disney a családi mozik készítésére szakosodott, mert abban van a nagy pénz. Ők nem fognak kísérletezgetésből PG-18-as kis költségvetésű szuperhősfilmeket a moziba küldeni, ha egy gyerekeknek is szóló poénkodós látványfilmmel akár milliárdot szakíthatnak.
8.
8.
zoli12i
#6: A sok nézettség nem jelenti azt, hogy minőségi a film. Zámbó Jimmy is rekordokat döntőgetett, mégis szar volt.

Pókember játék nem tudom hogy jön ide. Alapból szuperhős játékból nagyon ritkán jön és a Lego játékokat ne vegyük ide. Kb. gyerekkoromban játszottam utoljára jó pokember játékkal. És biztos lehet, hogy jó darabig nem dög jönni hasonló játék.

Nem utálom a Marvel se a DC filmeket, de a mennyiség a minőségre rovására megy ez bebizonyosodott. Eleinte én is bírtam a M filmeket, de mikor már a 19. film jön meg 8. sorozat az már gáz. Ott elveszlik a varázs, nem tudnak újat mutatni. Minden filmben ugyan olyan hol jó hol gyenge poénok, ugyan az a sztori, karakterek, szövegek, gyenge és felejthető bossok stb.
6.
6.
Slik
mindenki azt mondja sok a szuperhosokbol stb megis egymas utan dontik meg a beveteli rekordokat
most meg a spiderman jatek is...
akkor annyira megsem?
5.
5.
Batman
Engem nem zavar, aki szereti nézze, de tenyleg sok a szuperhosokbol, en is mennek mar nyugdijba.
3.
3.
Stack
Ha nem viszik túlzásba és megmaradnak "mini series" szinten akkor az lehet nagyon jó!
2.
2.
user101
Nem fog bukni sajnos... Van elég majom...
1.
1.
zoli12i
Pihentetni kéne már őket pár évig....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...