Overwatch - kanyarban a Torbjörn rework

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 23.
  • Letöltés
Link másolása
Szinte rá sem fogunk ismerni az Overwatch egyik klasszikus karakterére, mindenki kedvenc svéd gépésze, Torbjörn, ugyanis komoly változtatásokon fog átesni. Jeff Kaplan fejlesztői naplója mindent elmagyaráz.

Az Overwatch csapata rendesen rákapcsolt mostanában, ha a klasszikus hősök újradolgozásáról van szó - Symmetra után a játék másik toronyépítője, Torbjörn is szinte teljesen átalakul majd, ha élesedik a következő nagy frissítés. Jó szokásához híven ismét Jeff Kaplan, a Blizzard Overwatch-csapatának feje részletezi a változtatásokat:

Búcsút inthetünk tehát az Armor Packeknek és a lövegeinket sem kell többé egyes szintről felkalapálnunk. A páncélcsomagok helyét a régi ultijához hasonló képesség veszi majd át, az új szuperképességgel pedig forró magmával boríthatjuk be a pályát. Torbjörn új képességei mellett persze érdemes lesz más újdonságokra is várni - bővülnek majd a színvakokat kisegítő opciók, visszatér majd a Halloween Terror eventje is, valamint hamarosan apróbb változtatásokat kap majd Orisa, Soldier 76, McCree és Pharah is.

Genji-mainek, figyelem! A Blizzard Gear Store-ban megjelent a legújabb Overwatch-replika, így ezúttal kedvenc kiborgnindzsánk kardját is felakaszthatjuk a falra. A neonzöld ledekkel világító, mozgásra hangokat adó szablya 200 dollárt kóstál, és így néz ki:

Az Overwatchot megtaláljátok PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

2.
2.
delphijos
“kedvenc cyborg-ninjánk kardját is felakaszthatjuk a kardra”

Tényleg nem ártana elolvasni a cikket publikálás előtt
1.
1.
Batman
https://media.giphy.com/media/1Zbeweu52ZaQE/giphy.gif
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...