Már megint nevet változtatott a H1Z1

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Jelentősen átalakult a legújabb frissítéssel a H1Z1: Battle Royale, finomítanak a játékmeneten, illetve teljesen új névvel látják el az online lövöldét. A fejlesztőcsapatnál is átalakulások várhatóak.

A H1Z1: Battle Royale legújabb, 1.0-s frissítése elég terjedelmesre sikeredett. A Daybreak Games ráadásul átalakította a battle royale-ért felelős csapatát, míg a játék immáron Z1: Battle Royale címen fut tovább.

A fegyverek viselkedését is javították, az AR-15, az AK-47, az M-9 és a shotgun tűzgyorsasága, a lövedékek sebessége és röppályája is finomodott, de a partnerkereső is sokkal fürgébben talál hozzánk hasonló képességű játékosokat. Ezentúl 135 másodpercnél tovább nem kell várnunk a meccs kezdéséig.

A kezdő helyszínek is megváltoztak, így sokkal nagyobb eséllyel jutunk használható loothoz a mérkőzések elején. A napszakot késő délutánra állították a szervereken, így 90 százalékban napfényben kutathatunk az ellenségek után.

Egyelőre csak PC-n érhető el a nagy javítás, de remélhetőleg a konzolosoknak sem kell sokáig várniuk rá. A H1Z1 eredeti játékmódja, a Just Survive egy hónapja húzta le a rolót.

2.
2.
zozo76hun
#1: jajjj de gonszi vagy! :)
1.
1.
pszihoapu
hogy is mondjak ezt szepen magyarul?
szenvednek mint diszno a jegen.
asszem ez az.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...