Íme, az Assassin’s Creed: Odyssey launch trailere

Másfél hét múlva tárulnak fel az ókori Görögország kapui, így Kassandra és Alexios kalandjára még várnunk kell egy kicsit. A Ubisoft azonban nem húzta az időt, máris itt a premier mellé csatolt előzetes!

Az Assassin’s Creed: Odyssey lesz a sorozat első olyan része, amelyben komoly szerepet kapnak a meghozott döntéseink. Már a Ubisoft is szerepjátékként hivatkozik rá, ami részben fedi is a valóságot. A párbeszédrendszert átdolgozták, most már nem csak csendes szemlélői leszünk a dialógusoknak. De mindenek előtt nézzétek meg a launch trailert!

A két játszható hős nem új keletű dolog a szériában, már a Syndicate is egy női és egy férfi karaktert ajánlott fel. Az Odyssey-ben visszatérnek a tengeri csaták is intenzívebb kivitelben, az ókori Hellász szigetvilágát szabadon behajózhatjuk majd.

A kétféle játékmód már csak hab a tortán. A Guided mód a megszokott élményt kínálja, a térképen megjelennek a fontosabb pontok és küldetések, míg az Explorer módban ilyen nincs, mindent nekünk kell felfedeznünk.

Fojesz már kipróbálta a játék első pár óráját, itt számolt be az élményeiről. Az Assassin’s Creed: Odyssey október 5-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

6 komment - szólj hozzá!