Két körön át száguld a DiRT Rally 2.0

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Még csak alig egy napja rántotta le a Codemasters a DiRT Rally új epizódjáról a leplet, ám máris két látványos gameplay videóval örvendeztetett meg minden ralirajongót. Úgy néz ki, jövőre is el leszünk kényeztetve versenyjátékok terén.

A tegnap bemutatott DiRT Rally 2.0-val kapcsolatban a legnagyobb kérdés nyilván az, hogy vajon hova pozicionálja a Codemasters; megmaradnak az első rész által kijelölt, viszonylag szigorúan vett szimulátorok útján, vagy megpróbálnak némileg nagyobb közönség felé nyitni, és elkezdik a játékot feltölteni arcade elemekkel?

Akárhogy is, az első gameplay videók alapján igazán látványosra sikerült a játék. A DiRT Rally 2.0-ban egyébként nem aprózzák el a dolgokat; a világ hat különböző országában mérettethetjük meg magunkat akár modern, akár letűnt korok legendás járgányaival.

A játék 2019. február 26-án rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

4.
4.
semike
En nagyon varom,bar a hat orszag eleg karcsu. Persze ha lesznek dlc-k plussz palyak egy szavam se lesz.
3.
3.
Zisten
Az ilyen játékoknál nem kellene erőltetni az új részt.
Az Ubisoft példájára inkább egy részt kellene a végtelenségig bővítményekkel ellátni.
2.
2.
Morzsi1
Hm-hm, hát egyelőre ez nem tűnik úgy, hogy kiüti a nyeregből az első részt, de hátha. Attól félek, hogy a Dirt Rallly a Dirt 4 irányába fog változni....
1.
1.
Grabowsky30+
Hát nagyon remélem, hogy marad a szimulátor és lesz benne VR támogatás is, különben egy kalap szart sem fog érni az egész!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...