Ingyenes lesz a hétvégén a PC-s The Crew 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 27.
  • Akció
Link másolása
A The Crew 2 semmi esetre sem nevezhető az év játékának, mind kritikailag, mind pedig a játékosok értékelése alapján megosztó alkotás lett. Most a Ubisoft egy ingyenes hétvégével igyekszik megtolni a játék szekerét.

Az általunk írt tesztben mi sem voltunk maradéktalanul elájulva a játéktól, mivel az irányítása és optimalizálása egyaránt hagyott maga után némi kívánnivalót, ám összességében egy igazán hangulatos versenyjátéknak találtuk. A legtöbb hibája pedig megjelenéskor olyan volt, melyeket folyamatos frissítésekkel ki lehet javítani, így igazán érdemes lehet a hétvégén tenni egy ingyenes próbát a játék PC-s verziójával, adni neki egy újabb esélyt, hátha beszippant minket.

Helyi idő szerint ma 9 órától tölthető a játék, és egész hétvégén szabadon élvezhetjük a szabad kocsikázást az Egyesült Államok teljes területén. Ráadásul a játék teljes verziójához lesz mindenkinek hozzáférése, így aki később kedvet kap a játék megvételéhez - amit most 45 százalékos akció mellett tehet meg -, a hétvége alatt elért eredményeit is megtarthatja.

A PC-s The Crew 2 ingyenes ingyenes letöltését az alábbi oldalon tudjátok elindítani.

22.
22.
#17: Az biztos.
De ha rengeteg munka van benne es megis ilyen lett akkor a fejlesztok helyeben elgodolkodnek, hogy feltetlenul a jatekfejlesztesben van e helyem (bar nem hinnem, hogy ugy jartak be, -na sracok csinalunk valami jo nagy kulat)
Inkabb a ubifost fejesei pofazta bele es adtak "tanacsokat".
Vannak nekik "csucs" dizajnereik, producereik (dan hay meg a patric methe pl).
Beledizajnoltak egy jo nagyot.
Aztan meg a fejlesztokon verik el a port, hogy fos lett a fegeredmeny.
20.
20.
Wolverine
Újabb játék, aminek nagyobb volt a füstje mint a lángja..
Nem értem minek erőlteti az ubi az autós irányt, a Driver: San Francisco óta, (ami egyébként ennek az elődje) nem tudtak értékelhető autós címet összerakni. Hozzá teszem a Driver sorozat amióta a kezükhöz került sosem volt az igazi. Engedd el ezt az autós kategóriát Ubisoft, nem megy ez nektek, maradjatok az fps és tps kategóriánál...
19.
19.
Necreon
#3: Igazán megtisztelő hogy hivatkozási alap lettem.
18.
18.
Beniciodeltoro
Kretének repülőt, motorcsónakot, hintalovat mindent bele tettek, ezt annyira túltolták hogy kedvem sincs megvenni, pedig terveztem, ez tényleg a szegény ember Forza horizonja, miért kell egy retardált játékot készíteni ?
Ki a célcsoport 6-10 év ?
17.
17.
Gaboo77
#16: Ahogy a közmondás is mondja: Jó munkához idő kell, a sz@rhoz meg mégtöbb! :D
16.
16.
#14: En azt a 2 milliot elegge nehezen hiszem el.
Attol, hogy rengeteg munka van valamiben meg nem biztos, hogy jo.
14.
14.
GAMEROD
Ennyire azért nem kell lehordani a játékot, így is rengeteg munka van benne. Néha már olyan érzése van az embernek mintha született volna egy kényes lánya, akinek semmi nem jó ami nincs benne a mainstreamben, a szüleit pedig nem becsüli, miközben csak elvárásai vannak mögötte pedig semmi. A játéknak van egy 2 milliós tábora ami untig elég, szerintem simán visszahozza egy csomó NFS hangulatát és még többet is. Mondjuk ugyanez volt a Switch megjelenésekor is, így szar, úgy szar mégis veszik mert vannak akiknek az is megfelel.
13.
13.
#2: Inkabb a ketto kozti valtassal.
Mint valami vicc.
7.
7.
ollie92
#4: Már azt se lehet mondani, game passal simán kipróbálható pár hónapra...
6.
6.
GAMEROD
Nyilván nem a tömegeknek való játék, mert a tömeg látóköre szűk. Viszont egy kellemes arcade játék, és a map méretéhez képest még igényesebb is mint általában.
5.
5.
PS4jacksony
Sokat akart a szarka esete...
El kellett volna dönteniük,hogy most egy Autós,vagy repülős játékot vagy sandbox cuccot akartak mert ez így együtt csak egy nagy katyvasz turmix lett...
4.
4.
Zisten
Szegény ember "Forza Horizon"-ja. :)
3.
3.
FrankBlack
Borzasztó csalódás ez a második rész nekem. Rengeteg téren visszalépés az előző részhez képest. Nekem egyedül csak egy kis drift a Mazda RX7-el, és némi handling állítgatás, rásegítések kikapcsolása után egy kis krúzolás egy ’70-es Dodge Challenger-el, ami aránylag élvezhető benne kis időre. Pedig az első részbe beletettem közel 400 órát. Itt van egy blog (nem én írtam) ami jól leírja a problémákat a játékkal kapcsolatban:

https://www.gamekapocs.hu/tag/necreon/blog/11133/the_crew_2
2.
2.
Anti4730
Hat ja, szerintem nagy mellefogas volt ezeket a motorcsonakokat meg repuloket bele rakni egy autos jatekba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...