Vader Immortal - VR-ban hódít a Star Wars

A tegnapi leleplezés után máris kezdenek szállingózni az Oculus Questre érkező játékok, melyek közül az egyik első a most bemutatott Vader Immortal, amiben a fénykardoké lesz a főszerep.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#4
#3: Volna értelme? A KOTOR-t "folytatták", lett belőle a TOR Online, a Battlefrontot folytatták, lett belőle a... Battlefront, a Jedi Knight sorozat szellemi örököseként meg megkaptuk a TFU-t. Szerinted ha előszednék ezeket a régi sorozatokat, méltó lenne a folytatás? Remasteredre meg szvsz semmi szükségük.
#3
Nálam csak az a kérdés merül fel, mikor látok valami új SW játékot érkezni, hogy "Ezekből miért nem lehet remastered-et készíteni?"
Miért nem lehet megcsinálni a Jedi Knight 1-2-t, fejlettebb grafikával, jobb teljesítménnyel, szebb képpel? Miért nem lehet mondjuk a Republic Commando-t folytatni vagy szintúgy remasterelni?

Hallatlan! Minden játékot remasterelnek, ezt az egyet meg hagyják a "szemétlerakóban".
#2
#1: *régen minden jobb volt rinya*


Viszont ebben az esetben tényleg. Nem is kezdem sorolni a jó ki játékokat, játéksorozatokat, amik régen a SW név alatt jelentek meg. De sacc/kb 10+ éve semmi érdekes nem jött. Vagyis nekem ezek az új Battlefront és VR meg táncolós játékok nem egyenlőek egy Jedi Knight-al. Szerintem a Respawn féle új játék is egy kész botrány lesz, mint minden más EA játék, tehát nem a játékosoknak fog szólni, hanem az öltönyösöknek.

Azt is várom már, hogy ezt a majom Andrew Wilson-t két lábbal rúgják onnan ki. Ki látta a Ready Player One filmet? Kb az abban szereplő gonosz üzletembert testesíti meg a hapsi.
#1
Örülnék már egy ennél valamivel komolyabb játéknak SW témában, de biztosan én kívánok túl sokat :)