Nem kapható, de nincs baj a The Walking Deaddel

  • Írta: zoenn
  • 2018. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Miután a The Walking Dead: The Final Seasont eltávolították a digitális boltok kínálatából, a Telltale tisztázta a helyzetet. A stúdió csak egy külsős csapatot keres, hogy befejezzék Clementine kalandját.

Noha már a hét elején tisztázódott, hogy a The Walking Dead: Final Season így vagy úgy, de megmenekül a kaszától, ám a rajongók mégis kétségbeestek, mivel az évadot eltávolították a digitális boltokból. A GOG-on olvasható bejegyzésből kiderült, hogy mindez csupán ideiglenes lépés, és a Telltale kérésére történt.

A megfogyatkozott stúdió szerencsére később hivatalos tájékoztatást adott a Polygonnak. Mint írják, csak addig szüneteltetik az eladásokat, amíg egy külsős csapatot nem találnak. Ez a third-party stúdió fogja befejezni a The Final Seasont.

"Jelenleg arra törekszünk, hogy megtaláljuk a módját a 3. és a 4. epizód fejlesztésének átadására. Ennek az erőfeszítésnek az eredménye határozza meg, hogy mikor és hogyan kerül vissza a boltokba a The Final Season. Reméljük, hogy a hét vége előtt már határozott bejelentés történik, de most bocsánatot kérünk minden kellemetlenségért" - olvasható a Telltale nyilatkozatában. Reméljük, a Stranger Things-kalandjáték mellett a The Walking Dead is révbe ér!

Mostanság rájár a rúd a bezárt csapat megmaradt tagjaira, miután néhány korábbi munkavállaló beperelte a céget az elmaradt túlórapénzek miatt. 

Egyéb érdekesség, hogy a kreatív direktor, Sean Ainsworth megosztotta a nagyérdeművel az első évad alternatív befejezését. Eszerint Lee sztorija kicsit keményebben is véget érhetett volna.

2.
2.
Effecta
1.
1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...