Ezekkel a címekkel indít a Discord webshopja

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 28.
  • Biznisz
Link másolása
Valószínűleg nem sok itteni játékosnak kell bemutatni az utóbbi évek egyik legnépszerűbb kommunikációs platformját, az viszont meglepő lehet, hogy a Discord hamarosan felveszi a versenyt a Steammel. Mutatjuk az első játékok kínálatát.

A Discord rendesen megszorongatta a TeamSpeaket és a Ventrilót, a következő célpont pedig nem más, mint maga a Steam! A hamar széleskörű népszerűségre szert tevő chatalkalmazás saját videojátékos webshoppal erősíti majd a brandet, néhány játék pedig kifejezetten ezen a platformon lesz elérhető először. Már most felfedezhetjük az úgynevezett First on Discord-címek első körét - az alábbi videó egy kalap alá veszi az ősszel érkező címeket:

Ha többet szeretnétek megtudni a kezdeményezésről, vagy a Discord ideiglenes exkluzív címeiről, akkor feltétlenül nyálazzátok át az erről szóló blogposztot. További látnivalók várnak rátok például a korábban általunk már említett Sinner: Sacrifice for Redemption kapcsán, a '90-es évek középsulijába visszarepítő horrorjátékról, a Last Year: The Nightmare-ről, és még jó pár egyéb független címről.

3.
3.
#1: Elmeletileg igen.
De ha azt nezzuk, hogy valaki felteszi a chat szarjat es ott beletoljak az arcaba meg mukodhet is.
Amugy nem tudom mi a hype korulotte, szerintem kurva korulmenyes.
A skype minden ms-es faszsaga ellenere meg mindig hasznalhatobb pedig a microsoft kokemenyen dologozik rajta.
2.
2.
leviske
Szimpatikusabb lett volna, ha az első 7 ideiglenes exkluzív közt befigyel olyan játék is, ami Linux-ot is támogat. Ha esetleg csak Windows-ban gondolkodnak, akkor nehéz meglátni azt a piaci rést, ami a Steam, GOG, Humble Store, Uplay/Origin/Battle.net és társaik után marad.
1.
1.
Bauff
Egy dolog tudná megszorongatniaSteamet, ha egy újonnan megjelő AAA játékokat fele annyiért adnának... :)

Amúgy meg teljesen felesleges az egész próbálkozás...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...