Tropico 6 - El Presidente bétázni hív!

  • Írta: szlav
  • 2018. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Az előrendelők közt már most elstartolt a Tropico 6 bétatesztje, El Presidente pedig komoly érveket hoz fel amellett, hogy miért illene nekünk is csatlakoznunk. Ha ma csak egy trailert néztek meg, akkor ez legyen az!

A Tropico 6-ért felelős Kalypso Media egy új videóval hívja a játékosokat a Tropico 6 PC-s bétatesztjére. A buli ugyan zártkörű, csak az előrendelők vannak meghívva, de El Presidente szavai alapján ez talán érthető is - egy igazi édenkert vár ránk az újdonsült banánköztársaságunkban.

A trópusi szigeteken még a vulkánkitörés is csak puszta látványelem, meg amúgy is, kit zavar a fellegekből zuhanó magma, ha épp az elcsaklizott Szabadság-szobor árnyékában szürcsölgetjük a Piña Coladát? A lakosok úgysem fognak panaszkodni, hiszen arrafelé nem hisznek a szólásszabadságban. Viccet félretéve, az élőszereplős kedvcsináló egészen zseniálisra sikeredett, mindenképpen szánjatok rá pár percet!

A Tropico 6 bétatesztje kizárólag PC-n érhető el. Itt jelenik majd meg először a végleges játék is, várhatóan 2019 januárjában, az Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosoknak azonban sajnos egészen jövő nyárig kell várniuk a megjelenésre.

1.
1.
Ooorky
Számomra az 5. rész hatalmas csalódás volt a 3&4 után, eddigi hírek alapján a 6. még lentebb viszi a színvonalat. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...