Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

Decemberben tutira új bejelentések és látnivalók nélkül maradunk PlayStation-fronton, hiszen a Sony Worldwide Studios elnöke a legutóbbi PS Blogcast adásában erősítette meg, hogy idén nem rendezik meg a szokásosnak mondható PlayStation Experience-t.

Layden szerint "nagyon nehéz döntést" hoztak, a Spider-Man már a boltokban van, de a közeljövő projektjei még nem állnak készen arra, hogy decemberben bemutatkozzanak. Oké, a Days Gone és a Dreams munkálatai már előrehaladottak, de ez még kevés ahhoz, hogy látogatókkal tömhessék meg a rendezvényt.

Úgy látszik, idén már nem láthatunk többet a Death Strandingből, a The Last of Us: Part II-ből és a Ghost of Tsushimából, a puskaport már a júniusi E3-on ellőtte a gyártó. Persze a december még így is hozhat új bejelentéseket, hiszen ott lesz még a The Game Awards is.

A PlayStation Experience a 2000-es évek elején debütált Európában, majd több évnyi szünet után 2014-ben támadt fel, és áttette a székhelyét az Egyesült Államokba. Azóta mindig megrendezték, ám 2018-ban ez nem így lesz.

6 komment - szólj hozzá!