Újabb képeken az Assassin’s Creed: Odyssey

  • Írta: sirdani
  • 2018. szeptember 30.
  • Képek
Link másolása
Ahogyan egyre inkább közeledünk az idei Assassin’s Creed megjelenéséhez, folyamatosan újabb és újabb információk érkeznek a játékról. Ezúttal pár 4K-s képen csodálhatjuk meg a játék grafikáját – illetve beállítási lehetőségeit.

Azt ugyanis már eddig is tudtuk, hogy a játéknak remek grafikája lesz, a DSOGamingnek köszönhetően az új PC-s képekkel azonban részletes betekintést nyerhetünk abba, hogy pontosan milyen beállításokkal tudjuk majd számítógépünk erejére szabni a látványt.

A menürendszer egyébként kísértetiesen hasonlít az Originsben látottakhoz, ami, ha másért nem, de annyiból mindenképpen jó hír, hogy így egy mintaképen valós időben láthatjuk, hogy egyes beállítások megváltoztatásakor hogyan módosul a látvány.


Az Assassin’s Creed: Odyssey gépigénye egyébként egészen baráti lett, már ami a minimális követelményeket illeti. Ha nem elégszünk meg a 720p-s felbontással, akkor azért eléggé megugranak az elvárások, de reméljük, az Xbox One-os és PlayStation 4-es átiratok mellett a PC-s verzió is remekül lesz optimalizálva. Megjelenés október 5-én.

15.
15.
ollie92
#14: 8 éve is az emberek arra verték a nyálukat, hogy a Brotherhood, vagy a Revalations is csak egy ócska AC II dlc volt ?
14.
14.
MzperXD
A képek alapján ez is csak egy nagyobb Origins dlc (lát valaki újdonságot?) ami nem baj, csak reméljük optimalizálták, hibákat kijavították és az új story is jó lesz.
12.
12.
latis666
#5: Én is ezt gondolom de azért eddig minden Ac-t végignyomtam az elsőtől kezdve kivéve a Odyssey-t. Az eleje tetszett aztán valahogy kifújt. Az egész nem állt össze. Sokszor azon dolgoznak a készítők hogy minél komplexebb legyen egy játék. De a játék az játék nem szimuláció. Akkor is lehet jó ha nem bonyolult pl Tetris.
10.
10.
Azert latszik, hogy a 4k-hoz ez a detailszint nagyon sovany.
9.
9.
#7: Teljesen lebontva gyakorlatilag ugyan az lesz itt is, de igen, mindenen csiszoltak és az alapvető gameplay loop sokkal élvezetesebb lett. Mondjuk még mindig csak (a sorozatról hasonlóan vélekedő) ismerősök beszámolójáról írtam, akik már kézhez kapták, szóval ne vedd készpénznek. Én azért ódzkodom még a vásárlástól.
8.
8.
ollie92
Kérdés inkább az, hogy ez is szarul fog majd futni PC-n a tetves Denuvo miatt ?
7.
7.
Mortis
#6: na, ez valóban érdekesen hangzik s pont nem ezt vártam volna abból ítélve hogy mennyi mindenben copy-paste az Origins-hez viszonyítva. de akkor lehet hogy tényleg tökéletesítették az ottani formulát.
6.
6.
#5: A régi fanok (köztük én is) sem azt akarják, hogy ugyanolyan legyen, mint régen. Csakhogy igenis lehetett volna a régi vonalat továbbgondolni, fejleszteni, ahelyett hogy ráhúzzanak egy full RPG-t mert "ettől már más" és szevasz tavasz.

#3: Ennek ellenére egyébként annyi jót hallok az Odyssey-ről - mellesleg mindegyikük old timer -, hogy kezdem meggondolni magam én is. Úgy néz ki hogy végre ismét egy valamire való történetet kaptunk, és hogy az AC3 óta nem volt ilyen jó a lore, több van benne, mint a Unity-től kezdve az összesben együttvéve. Plusz a befejezés elvileg a régieknek valami óriási fan service-ként kurva nagyot üt. Hát remélem igazuk van.
5.
5.
Hunszi
#3: Nem akarlak megsérteni, de ki a fenének kell az? Közel 10 rész van, ami a "régi" AC...ideje volt végre mellőzni, mert már nagyon uncsi volt.
4.
4.
RangerFox
#3: Az AC játékok stílusjegyeit nem tagadja le magáról, inkább csak a mai modern trendekhez igazodott, kibővült a játékosok igényeihez igazítva. Haladni kell a korral.
3.
3.
xICEMANx
Kár, hogy ez már rég nem Assassin's Creed.... innentől már szinte, hogy el is vesztette a nevét.
2.
2.
Blueberry
Most akkor a zeus szobor,csak egy nagyon nagy Ken baba?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...