Dragon Quest XI - Switchen még várni kell rá

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 1.
  • Hír
Link másolása
A Square Enix régivonalas JRPG-je már elérhető PC-n és PS4-en, de mi a helyzet a Switch-verzióval? Nemrégiben a fejlesztők meséltek arról, miért kell ilyen sokáig várni a Dragon Quest XI S-re.

Minket abszolút meggyőzött a Dragon Quest XI, hiszen játékmenet hiába ragadt le a húsz évvel ezelőtti színvonalon, minden izében kimunkált, minőségi JRPG lett. Sajnos a Switch-verziónak még mindig nincs napra pontos dátuma, de most a Square Enix kiválóságai tisztázzák a helyzetet.

Az alábbi videóban a producer, Hokuto Okamoto és a rendező, Takeshi Uchikawa megnyugtatott mindenkit, hogy a játék még mindig fejlesztés alatt van a Nintendo konzoljára, és nagyjából "a munkálatok felénél tartanak". Ez a japán verzióra is érvényes, és arra számít a csapat, hogy "még sok időt vesz igénybe", mire eljutnak a finisig. Ha minket kérdeztek, idén már nem valószínű, hogy megkapjuk.

Sajnos az erőforrásaik nagy részét a múlt hónapban megjelent PS4-es és PC-s nyugati verzió emésztette fel, de most már csak a Switch-portra koncentrálhatnak.

Érdekesség, hogy Japánban 3DS-re is kijött a Dragon Quest XI, ám a nyugati verzióban egyszerűen nem látott potenciált a kiadó. Ez van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...