Assassin's Creed - még visszatérhet a multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 2.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft 2014 után, az Assassin's Creed: Unityvel intett búcsút a kompetitív multiplayer módnak, de úgy néz ki, nem végleg. Serge Hascoet, a cég kreatív vezetője ugyanis elárulta, jelenleg is új lehetőségeken kísérleteznek.

Hamarosan boltokba kerül az idei Assassin's Creed-felvonás, az Odyssey, ami az ókori Görögországban játszódik, így adná magát, hogy online például gladiátorként harcolva gyepáljuk egymást az arénában. Ehhez képest a sorozat a 2014-ben megjelent Assassin's Creed: Unityben dobta a kompetitív multiplayert, és azóta egyetlen részben sem tért vissza az online móka lehetősége.

Nagyon úgy néz ki, hogy a Ubisoft döntése nem végleges, Serge Hascoet CCO a Game Informernek adott interjúban ugyanis elárulta, rengeteg technológiai lehetőség áll rendelkezésükre, és miután a játékok közösségi aspektusa nagyon fontos, jelenleg is dolgoznak azon, hogy valamilyen formában visszatérjen a multiplayer mód. Mint mondta, rengeteg ötletük van, de jelenleg is kísérleteznek. Többek között vizsgálják a mai trendeket is, úgy mint a battle royale-t, és hogy mitől is vált igazán sikeressé a Fortnite. Hascoet ugyanis elmondta, hiába van rengeteg ilyen játék, ezekből legjobb esetben is csak egy-kettő lesz igazán sikeres, éppen ezért nem is az a Ubisoft célja, hogy egy az egyben lemásolják az egészet.

3.
3.
#1: Az E3-on az Odyssey-ről beszéltek, most meg a sorozatról általában.
2.
2.
patka21991
Lehet én vagyok fáradt és rosszul olvasom, de Unityben még volt multi. Az ugye co-op volt, de azis multi... Egyébként az ilyen multit el tudnám viselni.
1.
1.
RangerFox
Egy idén folytatott interjúban (az ign készítette az E3 alatt asszem) rákérdeztek erre, és akkor még azon az állásponton voltak, hogy egy teljes single player élményt szerettek volna kínálni, és hogy felesleges lenne a multiplayer a játékba. Pár hónap alatt máris megváltozik a véleményük ezek szerint...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...