Battlefront II - februárig megvan a menetrend

A Battlefield V érkeztével természetesen nem áll le a Star Wars: Battlefront II támogatása, így most októberben elrajtol az őszi szezon, ami egészen februárig, majdnem havi lebontásban hoz újdonságokat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
#14: Az a Battlefront I faszikám, nem a II.
#14
#13: Jelenleg 303-an, peak 500. Van ennek is stats odala, swbstats.
#13
PC-n lehet tudni mennyien vannak még játékosok?
#12
#6: 3.400 ért vettem most boxra. Annyit megér....csak sztàrvàrsz fíling miatt
#11
#10: Nagy tervek voltak...voltak. Amint megbukott a mikrotranzakció beépítése a játékba (gagyi pay2win rendszer) azonnal behúzták a kéziféket és parkolópályára tették a címet. Pedig ha jönne a tartalom és 1 LEGENDARY skinért nem 20€ ?! kérnenének (igen baszod jól olvatsad, egy szaros skin egy DLC áráért!) hanem RARE 5€ EPIC 8€ LEGENDARY 10€ akkor talán az emberek vásárolnának is. PC-n valamivel jobb a helyzet a MOD support miatt, bármennyi hős, vagy skin elérhető. De csak okosan, multiban már bannnoltak ez miatt valakit, elvileg csak akkor jár a ban, ha módosítás változtat a játék statjain, szóval gyorsabb, kissebb, vagy bármi ami nem basic modell. Elmennek a picsába, akkor legalább hagynák a moddereket szabad skineket kreálni. Az összes klón skin l van készítve és megjelenéstől a játék fájljaiban benne vannak, de a DICE zárolta. Az első hónapokban egy MOD feloldhatóvá tettek ezeket, majd később megint eldugták és csak most majd 1 év után osztogatják mint : "new content" :D Februárban adják ki az utolsó klón skineket :D Jah, amúgy Griveous modellje is már kurva régen a játék fájljaiban van...

https://www.vg247.com/2017/11/09/star-wars-battlefront-2-general-grievous-3d-model-found-in-game-files/

A Dice egy mocskos, semmirekellő szarfaszú banda. Nem azok akik a BC2-t illetve a BF3-at kreálták, elég megnézni kik vannak a vezetőségben. Hipster, SJW köcsög, stb. Szánalmasak, az utóbbi 5 évben nem is volt jó játék tőlük. Mirror´s edge is egy rakás optimalizálatlan üres szar volt, mind 2 SW címet sikeresen elbaszták, talán még a BF1 mondható olyan közepes címnek. Nyílvánvaló, hogya csúcspontok túlvan, mint a CoD számukra már csak lefelé vezet az út, aztán hopp az EA elintézi őket is.
#10
#9: Számból vetted ki a szót.
Kb. egy hónap után rá untam. Rohadtul érződik, hogy ez csak egy iparos munka, amiről magasról tesznek. Egyszerűen csak ki kellett adni egy játékot a SW film és jogok miatt. Kár volt.
#9
#6: Van benne pár száz óra, de már fél éve elő se vettem. 1 év alatt annyi tartalom jön, mint 1 DLC (az is java részt újrahasznosított a BFI-bő). Mondjuk 6 fejlesztőtől az se rossz teljesítmény.
#8
#7: Mármint ez a Roadmap. Meg az egész cég.
#7
#4: Nem volt pontos dátuma sem Anakinnak sem Dookunak. Attól függetlenül azért szánalmas.
#6
Rengeteget játszhattok amúgy a játékkal, ha ilyen hülyeségeket kommenteltek ide. :)
#5
#4: Nem veszik el, mivel a mobilos Galaxy of Heroes tejel mint a kurva élet. EA-nek ez csakis üzlet, az a kamu show amit lenyomtak az E3 pedig szánalmas. Egyre jobban nyomják a mobiljátékokat, lehet már abból is több a bevétel. Ha Dennis Bränwall a valódi roadmapot fedte volna fel, leköpték volna a picsába a fejét.
#4
Anakint decemberre ígérték, Dookut novemberre. A játék teljesen halott és ezek az extrák sem hoznak semmit. Jó lenne ha Disney elvenné jogokat az EA gamestől, mert kész kabaré/dráma amit ők leművelnek. Csináltak egy fos mobiljátékot, meg két Battlefrontot. Hát szupi.
#3
Arcpirítóan szánalmas....
#2
Szánalmas
#1
Nagyon gyenge.