Ingyen miénk lehet a Black Desert Online

  • Írta: szlav
  • 2018. október 4.
  • Akció
Link másolása
Egyetlen feltétellel! Ha teljesítjük a Trial Challenge kihívását, és egy hét alatt elérjük az 56-os szintet, akkor örökre megtarthatjuk a Pearl Abyss és Kakao Games egyébként fizetős MMORPG-jét.

Egyre barátságosabb ajánlatokat kínál az újoncoknak a Black Desert Online. A legújabb esemény keretei közt nem csupán ingyenesen játszhatunk a népszerű MMO-val, ha elég ügyesek és kitartók vagyunk, akkor örökre zsebre is vághatjuk azt. Az október 17-ig tartó 7-Day Trial Challenge egy határozott célt tűz ki a játékosok elé: érjük el az 56-os szintet és teljesítsük az Awakening quest-sorozatot! Ha mindez sikerül, akkor magunkénak tudhatjuk a játék Starter's Package-ét, amely alapjátékot tartalmazza, és egyébként 10 eurós ár körül mozog.

Ha tehát szívesen csatlakoznátok a Black Desert Online világához, akkor ennél megfelelőbb pillanatot valószínűleg nem fogtok találni a közeljövőben. A hétnapos kihívás némi kitartással abszolút teljesíthető, ha pedig vannak magas szintű ismerőseitek, akik segédkezet nyújthatnak, akkor pedig egyenesen gyerekjáték. Aki pedig teljesíti a kihívást, az épp időben felkészülhet az MMO következő nagy frissítésére, amely során Drieghanba, a sárkányok földjére látogatunk majd.

3.
3.
zozo76hun
Mivel kell jatszani, meddig? Ahhh, ugyis mindegy, dolgoznom is kell... :)
2.
2.
Gaboo77
#1: Hát ha egyedül vagy, akkor azért elég sokat a 7 nap alatt. Ha van ismerős, aki erősebb nálad jóval pl. 60-as szintű, akkor pillanatok alatt felvisznek erre szintre, ha partyban elmész velük harcolni.
1.
1.
Slik
mennyit kell jatszani az 56 szintig? eleg magasnak tunik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...