Újabb Nintendo Switch-modell érkezhet

  • Írta: szlav
  • 2018. október 4.
  • Pletyka
Link másolása
A The Wall Street Journal értesülései szerint új, felújított kiadású Switch konzolt mutathat be a Nintendo 2019-ben. A szoftveres és hardveres újdonságok mellett terítéken van egy vadiúj kijelző is.

Habár üzleti szempontból remekül startolt a Switch, a gép eladásai a 2017 év eleji megjelenés óta természetesen jócskán lelassultak. Többek közt ez állhat a Nintendo döntése mögött, miszerint egy vadiúj kiadással ismét piacra kívánják dobni a konzolt - írja a The Wall Street Journal. Az új modell valószínűleg legtöbb szempontból hasonlít majd az eddig megismert Switchre, és minden bizonnyal kompatibilis lesz majd a korábban kiadott játékokkal is.

A jelentés szerint továbbra is kérdés tárgya, hogy milyen hardveres és szoftveres újításokkal jelenjen meg a konzol. Az egyik szóbanforgó alkatrész a kijelző, amely a tervek szerint jobban hasonlíthat majd a modern okostelefonokban használt panelekhez. Ezek az LCD-k nem csupán vékonyabbak, de nagyobb a fényerejük, valamint jóval energiatakarékosabbak a Switch jelenlegi megjelenítőjénél.

7.
7.
pj_nothingman
#1: faszi, a zsargonnal azért látom te sem vagy tisztában. "japán manga picsaságok Marioval az élen".. a Mario se japán, se manga (picsaság értelemszerűen szubjektívitás kérdése, nálam az Odyssey az legalább 9-es spiel). "jó lenne ha jönnének rendes AAA játékok is" .. a Zelda szerintem mindenkinél AAA game, a Nintendo egyik leghíresebb sorozatáról és ha már itt tartunk a sorozat 2. legjobb részéről beszélünk.
6.
6.
zozo76hun
mindegy csak mario meg zelda legyen, a tobbi nem szamit.
5.
5.
user101
A fanatizmust értem, azt viszont nem, hogy a nintendó miért nem bukott még bele a piacgazdaságba ?! :)))
3.
3.
kanokanor
Sokkal kissebb káva és nagyobb belső tárhely. Ennyi teljesen elég lenne neki.
1.
1.
ollie92
Pakoljanak bele combosabb HW. Egy mezei mobil jobb teljesítményre képes már lassan. Anno PSP milyen kis cuki handheld volt mégis a korához képest elég szépen futatta a játékokat, erre ez akkora mint egy hűtőajtó és csúnyán, szarul futnak a játékok...jah, meg jó lenne ha jönnének rendes AAA játékok is, nem csak japán manga picsaságok Marioval az élen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...