Diablo-bejelentést kapunk a BlizzConon?

A Blizzard ismertette az idei BlizzCon ütemtervét. A megnyitóceremónia után veszi kezdetét a Diablo jövőjét taglaló panel, ahol van rá esély, hogy végre lehull a lepel az akció-RPG legújabb részéről. Tegyük össze a kezünket!

Eléggé egyértelmű, hogy novemberben megismerjük a Diablo jövőjét, legalábbis a BlizzCon frissen kiadott menetrendjéből erre lehet következtetni. Emlékezzünk, tavaly viszonylag csendes volt a rendezvény Diablo-fronton, a fejlesztő már a showt megelőzően leszögezte, hogy nem kapunk bejelentéseket a BlizzConon, idén ez viszont másként lesz.

November 2-án, a szokásos megnyitóünnepség után rögtön a főstandon kerül megrendezésre a Diablo: What's Next? panel. Itt általában a nyitóceremónia nagy bejelentése kerül mindig terítékre, ahogyan tavaly a World of Warcraft kiegészítője, míg 2016-ban a Hearthstone akkori bővítménye.

Az új Diablo-projekt nagyon is elképzelhető, hiszen az elmúlt évek során több állásajánlat is erre engedett következtetni. Nem mellesleg, a Diablo III Switch-portja is a rendezvény nyitónapján kerül a boltokba.

A BlizzCon során természetesen a stúdió főbb játékai mind-mind külön előadást kapnak, így biztosan nem maradunk Overwatch-, Heroes of the Storm-, Hearthstone- és World of Warcraft-hírek nélkül.

11 komment - szólj hozzá!