Csekkold a Space Hulk: Tactics utolsó előzetesét!

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 5.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten befut az XCOM játékmenetét Warhammer 40K-köntösbe ültető Space Hulk: Tactics. A launch trailer a császár nevében szólítja harcba az űrgárdistákat. A tét nagy, a génorzók az egész bolygót el akarják pusztítani.

Aki nem tudná, miről szól a játék, elmondjuk: a Space Hulk: Tactics az azonos címen futó Warhammer 40K-táblajáték adaptációja lesz. Ehhez két kampány, kártyajátékos rendszer és térképszerkesztő is dukál. 

A sötét hangulatú, helyenként klausztrofób design persze alap, ahogyan a körökre osztott harc is, amely leginkább az XCOM játékmenetére hajaz. Mindkét frakciót, az űrgárdisták terminátorait és a génorzókat is irányíthatjuk benne.

A Space Hulk: Tactics október 9-én veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
shatterhand
#3: Deathwatchban hatha van.
En a space marinenal voltam igy. Mikor meglattam a trailerben,hogy orkok ellen csatazunk: de miert mindig orkok??
Nehezen tud ujat mutatni a sorozat sajnos.
3.
3.
bitbandita
#2: Nem, igazad van. Én fejeztem ki rosszul magam: szóval szívesen látnék egy olyan játékot, aminek a SpaceHulk koncepciója az alap, szóval a körítés, a szabályrendszer, minden maradna ez, csak enemy oldalon -az eredeti Space Hulktól eltérően- elérhetővé tennék a W40k univerzum többi rosszfiúit. A helyszín maradhatna a szokásos, de akár ott is lehetne nyitni. nyilván ez nem lenne már Space Hulk, adhatnának neki más nevet, bánom is én, de annyira tetszik a koncepció, meg az ilyen taktikai lövölde, csak ki kellen próbálni valami frisset. Na meg a Tyranidokat mindig rühelltem, könyvben még szódával elmennek, de valahogy nem tudom megszeretni azt, ahogy ábrázolják őket. Mindig az ugrik be róluk, mint ha az Alien xenójáról csináltak volna egy karikatúrát.
2.
2.
shatterhand
#1: Most vagy en tudom rosszul vagy te,de a tudtommal a Space Hulkban mindig ez van. Vannak a terminatorok es a kitenyesztett genorzok. Ahogy a helyszin is jellegzetes: urroncs.
Itt nincs ork,elf,stb
1.
1.
bitbandita
Egy bajom van vele: már megint tyranidok... a W40k agyonkoptatott rosszfiúi, már ami ezeket a játékokat illeti. Könyörgöm, ezeknél még az orkok is érdekesebbek. Ok, szerepeltessék őket is, de az egész játékban, végig... kurva uncsi, legalábbis számomra. Annyi érdekes egységet lehetne az ellenfelekhez rakni, necronokat, démonokat, chaos marine-okat, plague-marinokat, noise marine-okat, nevesített karakterekkel,... Nem is értem. Ill. nyilván, de: több lenne vele a munka...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...