Már készül a Baldur's Gate 3?

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 6.
  • Pletyka
Link másolása
Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.

Évekkel ezelőtt a Beamdog jó érzékkel csapott le a Baldur's Gate-jogokra, hogy aztán a két eredeti epizód felújítása mellett mindössze egyetlen egy vadonatúj kiegészítőt hozzanak össze.

A legújabb pletykák szerint ennek azonban vége, a csapat ugyanis túladott a jogokon, ami egy névtelen belsős forrás szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios csapatánál kötött ki.

A stúdió állítólag a Wizards of the Coast csapatával közösen már gőzerővel dolgozik egy új számozott epizódon, vagyis ha tényleg igazak a szóbeszédek, akkor már készül a Baldur's Gate 3.

5.
5.
Nos, ez felettébb érdekesnek tűnik. Ha valaki rendesen meg tudja csinálni, akkor ők azok.
4.
4.
Hanselbeck
Na erre a csapatra tényleg rá lehetne bízni egy ilyen projektet, mert már bizonyították, hogy értenek hozzá és imádják amit csinálnak. Az Original Sin konzolos verziója meg aztán olyan szinten brutálisan jó local co-op módot kapott, hogy majdnem sírva is fakadtam tőle.
3.
3.
Mortis
hát ez hihetetlen. mióta várok már erre. kíváncsi leszek hogy a Bhaalspawn történetét folytatják e, a halandó befejezést alapul véve.
2.
2.
PiszkosFred
#1: Ha igen, es a vegen csak fele annyira lesz jo es komplex, mitn a DOS 1-2, mar akkor is megvettek engem kilora. Ha pedig hozza is tesznek a DOS 1-2 fele kreativitashoz, akkor allitok nekik egy szobrot :)
1.
1.
Heldengeist
Ha van stúdió, amelyikre rá mertem volna bízni a játékot, akkor ők és az Obsidian az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...