10 évesek a Call of Duty zombijai

Tíz év hosszú idő. Tíz éve jelent meg az első androidos telefon, az aranykorát élte az Xbox 360 és a PlayStation 3, Oscar-díjat kapott a Nem vénnek való vidék, és persze először érkeztek hivatalosan is zombik a CoD-ba.

Kommentek

#17
Fú a World at warban mennyit nyomtuk a zombi módot.
Meg amikor végignyomtuk az alapjátékot akkor láttuk meg, hogy van benne ilyen is, azt a ledöbbenést :D
#16
#14: Vagyis online mindenhol ugyanannyi 8-9 éves van, viszont a 10 éves átlagéletkor a Battlefieldre jellemző.
Amúgy nincs semmi erőlködés, nyugi, nem is nagyon CoD-ozom mostanság pár hónapja Infinite Warfare-oztam, viszont nem akarok hencegni, de gyorsan belejöttem, és elég gyakran voltam top 3-ban. Battlefieldben viszont retek béna vagyok, de nem szoktam megkérdezni azokat akik lelőnek, hogy hány évesek.
+ha szereted a CoD-ot, és rosszat mondanak rá, nem kell rögtön egy másik játékra hárítani. Nem leszel tőle különb, az a lényeg, hogy boldogan játsz vele, és engedd el az ilyen kommenteket, mint pl. az enyém. Végülis nem tökmindegy hány éves ül a monitor túloldalán, az a fontos, hogy jöjjön a WIN.
#15
#13: Gyerekként amikor ebbe az egész videojátékozásba belekezdtem a Return to castle Wolfenstein volt ami leginkább megmaradt bennem. Nagyon imádtam, kicsit féltem is tőle akkoriban, de persze végig soha nem vittem. Első pályát viszont rengetegszer :D Akkor még nem célirányosan játszottam, csak úgy. Szép idők voltak.
#14
#12: Online pont annyi 8-9eves van itt mint mindenhol. Ez mezei erolkodes a benazas magyarazasara. Ha vki elver tokmindegy hany eves. De ha 8-9 akkor az csak azt mutatja,hogy ők jobbak nálad, te meg béna vagy;)
#13
#12: Persze, de ha tehetted volna, akkor te is 8-9-10 évesen játszottál volna, lehetőleg olyat, amiben nincs sok szöveg, de lőni lehet bőven. Nekem akkor a wolfi, meg a doom volt a menő, de normális gépem csak kb. 16 évesen lett (egy közepesen sz*r), viszont akkor is menőztünk, hogy cheat nélkül leöltük a robothitlert. Ma ugyanez van, csak hála az online-nak még a visongatásokat is lehet hallgatni, ami egy 30as játékosnak akár agyhalált is okozhat.
#12
#8: Én is egyetértek, inkább a Battlefield-nél van a 10 éves átlagéletkor. Cod-nál inkább 8-9. XD
#11
Törölt felhasználó
Siman lehetett volna kulon, Zombies, MP olcsobban es ingyen meg a Blackout. Akarmit vergodnek ha nem tobb evre tervezik es nem lesz ingyenes a Blackout eselyuk sem lesz elmozditani a kis csicskakat a fortnite elol...
#10
Szerintem kiraly a zombimod barki barmit mond. Az endless wave pedig azert egy jo otlet mert igy mindig kihivas ele tud allitani. Egyre nehezedo hullamok. Igazi split screen moka
#9
#8: Ja, ott is.
#8
#4: Mármint a battlefieldnél,nem?
#7
#6: Nekem a Black Ops első részében volt meg ez az érzés. Az újak nekem se tetszenek annyira.
#6
Azért a CoD WaW-ban a Nacht der Untoten odabaszott. Emlékszem, befejeztük a játékot...és akkor betöltött a map. Gondoltam mi a rák ez ? Majd megjelentek a zombik is. Fú, akkoriban nagyott ütött, de valahogyan a mai darabok szarrá tágítva meg módosítva nem valami tetszetős.
#5
A CoD4 -hez készült Reign of the Undead mod és a CoD 5 WaW alap zombiomódja nagyon hasonlít egymásra, de a RotU -ban lehet fejlődni, fejleszteni, van progress, nagyok és változatosak a mapok, az ellenségek, összességében simán jobb. Plusz, az utolsó körben van egy főellenség, azt lenyomva meg jöhet a következő pálya, mivel nem endless a játékmód. Meg ugye vannak kasztok 1 aktív és számos passzív képességgel, amiket lehet fejleszteni. A gyári zombi módok mindig is rohadt unalmasak voltak a codokban szerintem, ez az egy modderek által összedobott zombimód volt ezidáig a legjobb.
#4
Na, akkor már a zombik egyidősek a cod játékosok átlagéletkorával.
#3
#2 mi bajod a móddal?
#2
Szép évforduló a megszüntetésükre :)