Fejlesztőt talált a The Walking Dead utolsó évada

Hivatalossá vált, hogy a Telltale Games bezárása ellenére elkészül a The Walking Dead: The Final Season, az utolsó napjait élő stúdió ugyanis sikeresen megállapodott a Skybound Games csapatával.

Az elmúlt hetekben biztossá vált, hogy a Telltale Games nemcsak megvált dolgozóinak jelentős részétől, de olyan komoly anyagi problémákkal küzd a csapat, ami a stúdió bezárását is jelenti. A napokban nemrég újabb emberektől váltak meg a vezetők, ezzel egyértelműsítve, hogy a készülő projektjeik közül gyakorlatilag már semmit sem fognak befejezni.

A The Walking Dead: The Final Season azonban biztosan megmenekül, a New York-i Comic-Conon ugyanis sikerült megállapodnia a Telltale-nek és a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman stúdiójának, a Skybound Gamesnek. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az új csapat a régi fejlesztőkkel közösen dolgozik majd Clementine történetének a lezárásán, Kirkman ugyanis elárulta, szeretnék, ha az ő elképzeléseik szerint fejeződne be ez a történet. Később hozzátette, fontos számára a projekt, hiszen a rajongók nem veszíthetik el ugyanabban az évben Andrew Lincolnt és Clementine-t is.

1 komment - szólj hozzá!