A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 9.
  • Videó
Link másolása
A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

A Call of Juarez: Gunslinger fejlesztői készítettek egy videót, amelyben a shooter főhőse, Silas Greaves üzen a kvázi utódjának, Arthur Morgannek, akit majd a Red Dead Redemption 2-ben irányítunk.

"A vadnyugat tele van legendákkal, és te, Arthur Morgan az egyik legnagyobb leszel, biztos vagyok benne. Mert a legendák soha nem fognak kihalni, hiszen erősebbek lesznek, mint valaha" - így szólnak Silas atyai szavai.

Érdekesség, hogy a videó előtt öt éve nem frissítették a Call of Juarez: Gunslinger Facebook-oldalát. Mint ismert, idén a Techland visszavásárolta a Call of Juarez jogait a Ubisofttól, és ez az üzenet azt sugallja nekünk, hogy hamarosan bejelentik a Gunslinger remasterét. De legyünk telhetetlenek: egy új résznek is kimondottan örülnénk.

5.
5.
Raam989
Én nagyon szerettem a gunslingert, örülnék egy sima ps4 verziónak is.
4.
4.
kastorhun
#2: Személyes véleményem szerint pedig az első része a leggyengébb. (a The Cartel nem számít)
Egyébként miért a Gunslinger lenne a leggyengébb?
3.
3.
kastorhun
A Gunslingert felesleges remasterelni, csak pár éve jelent meg. Inkább a második részét kellene, de egy Gunslinger folytatásnak sokkal jobban örülnék.
2.
2.
Macifasz
És miért pont a Gunslingert akarják remasterelni? Az lett a leggyengébb ( ha nem számítom a vállalhatatlan The Cartel epizódot). Inkább az elsőt kéne, az mai napig az egyik kedvenc FPS-em.
1.
1.
Hunszi
De kár, hogy nem lett több része ennek...a modernkori részt leszámítva az egész teljesen jó volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...