Teaseren a Hunt: Showdown második pályája

A közösség már régóta feni a fogát a Hunt: Showdown második térképére. A Crytek most egy rövid teaser videóval hergeli a rajongókat, néhány képkockát már láthatunk a Lawson Delta pályáról.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#8
#7: En, szemely szerint megertem miert olyan kevesen jatszak. A Szeptemberi patch elott nekem is csak 40-50 fps-en futott a GTX1080-on 2K-ban, azota felment az fps-em 65-80-ra ugy, hogy meg a grafikus beallitasokat is feljebb huztam. Azt hallottam a net-code is nagyon siralmas volt elejevel, mikor pont a legtobb nyilvanossagot kapta a jatek. Mostandra ezzel sincs gond es a jatek meg mindig csak 0.41 alpha. Melleseleg bevallom, nem vagyok Magyar.
#6
#5: Latom még csak nem is kapizsgálod a játék lényegét, ami a playerokra való vadászat. A "free weekend" pedig nagyon megvátolztatta a játékot, az én KDR-em is felment 6.2-re, sokkal könnyebb volt mint bármikor máskor, teli volt igazi noobokkal. Teljesen más a helyzet mikor 5-6 veterán miatt kell aggódnod. Ezért nem volt számodra semmi ilyesztő, meg valószínüleg azért mert tudtad, hogy csak hétvégén lesz meg a játék ezért nem kellett aggódnod a hunter-od illetve pénzed miatt.
Ha úgy indultál neki a játéknak, hogy ez egy Left 4 Dead klón ahol lehet PvP-zni akkor a csalódásodat teljesen megértem. Az élőholtak itt csakis arra szolgálnak hogy a playerokat lelassítsák vagy kényszerítsék őket arra hogy zajt kavarjanak. Az, hogy a boss-ok gyöngék, az tény és jelenleg is dolgoznak rajta, tudod az a "0.41 alpha" felirat nem csak díszként van ott.

"minek az aszalódós üres járat" azért, hogy a tobbi playernek legyen esélye a loot-ot el lopni. Ne hogy az legyen, hogy a boss meghal 2 perc alatt és a loot pedig extractolva van a kovetkező 2 perc során. Ilyenkor jön össze az egész server egy helyre bulizni.

Nekem nagyon bejön a játék. Nem tudok még egy olyan játékról ahol tényleg lopakodik a playerok 70%-a multiplayerben. Nem tudok még egy olyan játékról ami a playerokra való vadászatot ennél jobban megtestesíti.

Ja, mellesleg 10 ember van az 1x1km mapon. Abban az esetben ha hajnalban 3-kor játszol, akkor meg esik, hogy elindul a szerver úgy hogy nincs tele.

Steam Chart-al meg csak várjunk. Tudnák írni egy egész listát olyan játékokról amiknek gondja volt Early Access-ban és végül nagy siker lett.
#4
#1: Mennyi órád van benne?
#3
A Crytek nagyon rossz lóra tett minden egyes lépésével a történelme során. Tipikusan az a stúdió, akik a csúcsról indultak és az óta csak zuhannak. Ez a játék egy kicsit sem érdekel engem, kb olyant fog futni, mint a Lawbreakers. Olyan játék kéne tőlük, mint a Crysis 1 volt.
#2
#1: Néztem róla pár gameplayt. Egy haverral nyomni biztos fasza lehet. Meg amúgy, nem sok ilyen jellegű játékról tudok a piacon.