For Honor - túl a 15 millión

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Letöltés
Link másolása
Ugyan már összejött a hatalmas játékosbázis, ám a Ubisoft még nem húzza be a féket; október 16-án érkezik a Marching Fire kiegészítő, melyet rengeteg ingyenesen elérhető új tartalom fog kísérni.

Ugyan a Starter Edition bevezetésével, illetve a napokig tartó 100 százalékos akcióval nyilván hatalmasat ugrott a For Honor játékosainak a száma, ám a napokban elért 15 milliós játékostábor még így is egy igazán szép eredmény a játéktól.

Ráadásul az új frissítések és kiegészítőnek köszönhetően mindez még tovább nőhet! Alig egy hét múlva ugyanis érkezik a Marching Fire kiegészítő, melyről bővebben az alábbi cikkünkben írtunk. Ami viszont igazán jó hír, hogy akik nem veszik meg a kiegészítőt, azok számára is elérhető lesz majd az új, Breach nevű játékmód, a jócskán módosított grafika, a frissített felhasználói felület és az új párbeszédrendszer. Ahogyan az lenni szokott, a kiegészítő időleges exkluzivitásának lejárta után mindenki hozzáférhet majd a Wu Lin frakció négy új harcosához is.

A Ubisoft közleménye szerint egyébként a játék 2017-es megjelenése óta a Marching Fire a legnagyobb kiegészítő, hiszen a teljesen új népcsoport mellett a játék szinte minden szegletébe számtalan újdonságot hoz. Amennyiben a változtatások legapróbb részleteibe menő listára lennétek kíváncsiak, úgy azt a kiadó hivatalos honlapján találhatjátok meg.

8.
8.
pecek
Amikor még egy előfizetés mellé nemrég ingyen adták, el is gondolkoztam rajta, hogy na most kipróbálom. Előtte mondom felcsapom a player countot, hogy megéri-e leszedni, még ha ingyen is van. Mit látok? Azt hogy tolja átlagban kb. 1-2 ezer ember, hát mondom akkor ezt hanyagolom is.
Augusztusban volt náluk egy ugrás amivel átlagban 15 ezer játékos megdobta az aktivitást, de az is azóta csökken havonta ilyen 5-6 ezer playerrel és máris ott vagyunk megint, hogy a kutya se játszik vele.
Tök jó szám ez a 15 millió példány, de az hogy ha azt nézzük hogy a 15 millióból átlagban tolja pár ezer ember, az nem valami eget rengető arány.
7.
7.
szinkron
Nem csoda, ha ingyen adják. Nekem is ingyen van meg.
6.
6.
madSci
#4: Még az eladott példányokra sem, mert kifejezetten gyengén fogyott a cucc.
Ez a játékba regelt accountok száma. Mindenki ezt közli, mert ez a leglátványosabb szám, csak köze nincs az eladásokhoz (főleg úgy, hogy ingyen is le lehetett szedni egyidőben).
5.
5.
EeRrTt
Volt már ingyen is, gondolom akkor is sokan megszerezték
4.
4.
Lorthirash
#3: Ez az eladott pédányokra vonatkozik nem az aktiv játékosokra, biztos lehetsz benne hogy wownak több aktív játékosa van.
3.
3.
manderel
#1: Hogy egy mindenki által ismert példát hozzak, a WoW játékosbázisa már jócskán 10 millió alatt van. Szóval ez a 15 millió sok, még ha a példám azért nem is a legjobb, összehasonlítás szempontjából.
2.
2.
Hunszi
#1: Nem sok...hamar összegyűl, mivel 5-10 euróért dobálják már néha a játékot.
1.
1.
Darksiders84
Nem sok ez egy kicsit? Mondjuk fogalmam sincs mennyien játszhatnak egy kimondottan multis játékkal mivel eddig én elzárkoztam nem multiztam egyáltalán nehogy elkapjon a gépszíj aztán még én is COD őrültként mást nem is nyomnék. Viszont tényleg COD múltival mennyien játszhatnak vajon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...