Nyilvános teszten a Vampyr-magyarítás

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Letöltés
Link másolása
Mindig is szeretted a történetközpontú játékokat, de hadilábon álltál az angollal? Régóta belevágnál a Vampyr végigjátszásába, de hiányzik a magyar nyelv? Nos, jó hírünk van a számodra! Végre tölthető a Vampyr magyarításának első verziója.

A NightVision Software és lelkes önkénteseinek több hónapnyi munkájának gyümölcse végre beérni látszik, ugyanis elérhetővé vált a Vampyr magyarításának tesztverziója. Igaz, mivel még nem végleges verzióról van szó, hanem nyilvános tesztről, így a szövegben kisebb-nagyobb hibák könnyen előfordulhatnak. Továbbá ha magyarul szeretnél belevágni a vámpíros kalandba, akkor természetesen szükséged lesz hozzá játék legutóbbi, 1.3-as verziójára is.

Amennyiben valaki szívesen segítené a projektet, úgy most beszállhat a jelenlegi hibák felkutatásába, melyeket a telepítőben olvasható címre lehet elküldeni, hogy a végleges verzió minél inkább tökéletes legyen. A magyarítás jelenlegi verzióját az alábbi linken érhetitek el, további információért pedig a csapat Facebook-oldalát érdemes felkeresni.

6.
6.
frankdelgado
#5: Jaja, ha jol tudom az áncsártid4 is készül.... Így már szimpatikus lenne egy ps4.
5.
5.
crytek
#2: Sőt a tört konzoloknak is :) Szerencsére már ps4-re is készülnek a magyarítások
4.
4.
frankdelgado
#3: Boxra sem volna rossz...Több játéknál is lenne magyarosítás, csak egy patch formájában be lehetne rakni, nem hiszem h beleszakadnának. Ezek a "sufni" fordítások gyakran igényesebbek, mint a "gyáriak" mivel olyanok csinálják, akik ismerik az adott játékot. Gyárira ott a rossz példa, a Forza Horizon 4.Én még külön fizetnék is érte. Persze nemsokára jönnek az MTA Nyelvi Intézet munkatársai és előadják, h mekkora paraszt, aki nem tud angolul, mert a magyar nyelv semmire nem jó és már itthon se nagyon beszélik. Továbbá jelentős mértékben elvesz a mondanivalóból.
3.
3.
#2: Ha ha a sony magyarorszagnak van nemi esze megkeresi a forditokat es a kiadot es belevarazsoljak valahogy.
Szinte ingyen volna nekik.
Ez a kurva nagy zartsag hatranya es igen ez a pc-k egyik nagy elonye.
A black the fall is akcios volt (vagy most is az), de inkabb pc-re veszem meg pont emiatt.
2.
2.
frankdelgado
Na ez a pc (egyik) nagy előnye.....
1.
1.
TheNuke
Ezúton is köszönöm szépen!
Játszottam vele már elég sokat, szerintem fél úton lehetek, vagy még közelebb a végéhez. Elég jól tudok is angolul, de azért van ami nem tiszta.
Jobban szeretem csak olvasni a sorokat magyarul. :)
Akár a Witcher 3-ban. :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...