Conan Exiles - érkeznek a házikedvencek

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora tartalmi frissítés érkezik a népszerű túlélőjátékhoz, a Conan Exileshoz. Többek közt egy vadonatúj vallásra, állatszelídítésre és a Savaga Frontier Pack DLC érkeztére számíthatunk.

A Funcom stúdió legsikeresebb játékához eddig is rendszeresen érkeztek újabb és újabb tartalmak, melyek mennyiségére októberben sem lesz panasz. A 34-es számmal érkező frissítésben többek közt lehetőségünk lesz mindenféle állatot megszelídíteni. A szelídítés folyamata egyébként nem is lesz olyan egyszerű; első lépésben el kell mennünk a vadonba, keresni egy fiatal állatot, vagy akár csak egy tojást, melyet a karámba zárva rendszeresen kell etetnünk egészen addig, amíg fel nem nő. Ám végül, ha mindent jól csináltunk, akkor egy igazán remek társsal lehetünk gazdagabbak, aki adott esetben akár a harcban is a segítségünkre lehet.

Emellett érkezik egy új dungeon is Midnight Grove néven, valamint egy teljesen új vallás, mellyel megidézhetjük Jhebbal Sag repülő avatárját. Az eddig felsorolt ingyenes tartalmak mellett pedig érkezik a Savaga Frontier Pack DLC, mely PC-n már elérhető, míg PlayStation 4-re és Xbox One-ra várhatóan október 17-én lesz letölthető 9,99 dollárért cserébe.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...