Launch traileren a LEGO DC Super-Villains

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 11.
  • Videó
Link másolása
Amikor a világnak igazán szüksége lenne szuperhősökre, van, hogy jobb híján szupergonoszok veszik át a helyüket. Megkapta utolsó előzetesét a LEGO DC Super-Villains, jövő héten pedig már itt is a megjelenés.

A LEGO DC Super-Villainsben az Igazság Ligájának nyoma veszett, világunk szuperhősök nélkül maradt egészen addig, míg színre nem lépett az Igazság Szindikátusa. Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke és Killer Frost azonban hamar rájönnek, hogy az újonnan érkező önjelölt szuperhősök még náluk is gonoszabbak, ezért felveszik ellenük a harcot.

A LEGO DC Super-Villains október 19-től lesz elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n.

1.
1.
kastorhun
Már piszkosul elegem van a Lego játékokból.
Nem azt mondom hogy grafikailag legyenek Rachet and Clank szintűek, de azért eléggé szánalmas hogy a Lego Star Wars 7 számít a legszebb Lego játéknak. Ettől a szuperhős/szuper gonosz témától pedig hányok.
Ezek a játékok konkrétan nem fejlődnek, pedig rengeteg potenciál van a Lego témában. PL: Miért felejtették el a stratégiai részt?
A Gyűrűk Urába lazán belefért volna, és a Hobbit 3. részét pedig megvárhatták volna, és az RTS rész sokat dobott volna rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...