Itt az Aladdin első és a Glass második előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Két régóta várt filmadaptáció trailere futott be reggelre: az egyik az élőszereplős Aladdin, amit Guy Ritchie rendez, de belenézhetünk a Széttörve folytatásába, az Üvegbe is. M. Night Shyamalan ezúttal is kitesz magáért.

A Disney folytatja a pár éve megkezdett hagyományt, így további előszereplős adaptációkat készít a korábbi sikeres rajzfilmjeiből. A sort az Aladdin folytatja, amit elsősorban a gengszterfilmjeiről elhíresült Guy Ritchie rendez.

A szereposztás szerint Mena Massoud játssza Aladdint, Will Smith lesz a dzsinn, míg Naomi Scott Jázmin hercegnő bőrébe bújik.

A 2019. május 23-án debütáló mozi plakátját is megnézhetitek lentebb:

A Széttörve sikere után M. Night Shyamalan újra a figyelem középpontjába került Hollywoodban. A folytatás, a Glass is ígéretesnek tűnik, hiszen Bruce Willis karaktere, David Dunn végre összecsap James McAvoy számos személyiségével. És persze feltűnik Mr. Glass, azaz Samuel L. Jackson is.

A premier 2019. január 24-én esedékes.

20.
20.
Max3000
#11: Én meg azt nem értem,egyáltalán hogy jutott az eszedbe a poén jelző.(Mr Bean-nek a nevét egyébként sem látom a szereplők listáján)

Amúgy ott követted el a legnagyobb hibát,hogy azt hiszed a neveddel együtt hal ki a föld.
19.
19.
SLi
#11: elég egyszerű, akik anno ezeket moziban látták gyerekként most el tudják erre vinni a gyerekeiket
18.
18.
Őrnagy
Az üveg előzetese túl sokat megmutat. Bánom, hogy megnéztem.
17.
17.
ollie92
Mi a tolvaj cigányokat szoktuk " Aladinnak" hívni. Végre kapnak filmet :)
16.
16.
PaprikaJancsi
#15: Persze, másodikra ki is emeltem, hogy a kinézete (meg hangzás és hasonlók)
15.
15.
Macifasz
#12: Max technikailag járt el felettük az idő, sehogy máshogy. Sőt. Ami animációban jól mutat és aranyos és szerethető, az élőszereplős mivoltában többnyire rohadt kínos. És ezt főleg a Szépség és a Szörnyeteg esetében érezni. :-/ És az Aladdintól is pont emiatt félek. Az a rajzfilm ugyan is tele van olyan jelenettel, amihez kell a rajzfilmes ábrázolás, mert "élőben" nagyon kínos lesz. :-/ Persze nem vagyunk egyformák.
14.
14.
Aanash
Aladdin várós.
A mesét is komázom, ez is jöhet.
Disney-t mostanában kezdem kedvelni.
Emlékeim szerint a Banks úr megmentése is tőlük származik és hála istennek moziban láttam. Remélem jól írtam a címet.
13.
13.
Yanez
Nagyon várós filmek! És igen, van értelme élőszereplős mozit forgatni a régi Disney rajzfilmekből, már csak azért is, mert vannak emberek, akik nem szeretik a rajzolt vagy animációs alkotásokat, mert nem jön át nekik, alapból rühellik. Nekem pl a családban 3 ilyen ember is van, rokonokról meg ismerősekről nem is beszélve. Szóval legyen számukra is egy opció, plusz én is szívesen megnézem, ha valóban jól sikerül. Aladdin amúgyis az egyik nagy kedvencem a témában. :)
12.
12.
PaprikaJancsi
#11: Van értelme. Én pl. soha nem láttam a Dzsungel könyvét, és soha nem is akartam megnézni. Viszont az új film nagyon megtetszett, és nagyon jól tettem, hogy megnéztem mert király film volt. Szerintem jó ötlet, hogy felfrissítik ezeket a klasszikusokat, mert lehet, hogy az eredeti a szuper, de nagyon eljárt feledtük az idő. Témánál maradva mai napig nem nézném meg az eredeti Dzsungel könyvét, mert számomra már nagyon gagyi a kinézete.
+Lehet, hogy neked az volt a király, lehet, hogy majd a gyerekeidnek az már rohadtul nem fog tetszeni, míg az újakért odáig lesznek, és így tovább. Változnak az idők.
+(2)Az is lehet, hogy majd ha felnőnek újra a régit fogják magasztalni. Például én kis gyerekként sokkal jobban szerettem a Jar-Jar trilógiát, mint a régi, eredetit. Hát hagy ne mondjam, hogy most már más véleményen vagyok. :D
11.
11.
Macifasz
Csak tudnám ki mondta Hollywwodnak, hogy poén a régi, klasszikus Disney rajzfilmeket élőszereplős változatokban megcsinálni...de most komolyan, mi értelme? Egyik se fogja SOHA visszaadni az eredetit, semmilyen téren. Akkor meg mi a francnak? A Dzsungel Könyve is gyenge lett...a Szépség és a Szörnyeteg egyenesen szánalmas, Emma Watson akkora félrecasting volt, hogy nála talán csak Dane DeHaan volt nagyobb EPIC fail Major Valerian szerepére az elmúlt évekből. És erről az Aladdinról is ordít a feleslegessék szele. :-/ És ugyan ez lesz a helyzet az Oroszlánkirály élőszereplős változatával is...nem értem. Komolyan nem értem. Ha gyerekeim lesznek, 100%, hogy az eredetit fogom megnézetni velük, és nem ezeket a fostos, élőszereplős szennyeket.
9.
9.
PaprikaJancsi
Hát ez az Aladdin trailer nagyon menőre sikeredett, már várom is szeretettel.
A Glass-ból meg inkább már többet nem spoilerezek le magamnak, nekem az előző két rész már így is biztosíték arra, hogy "Must see" faktorban legyen.
5.
5.
Norbiii
Aladdint nagyon várom, Will Smith miatt is.
2.
2.
Grabowsky30+
1.
1.
Grabowsky30+
Nagyon várom ezt a filmet, és nagyon remélem, hogy nem lesz szar!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...