Remek nyitóhéten van túl az új Assassin's Creed

A sorozat történetének legjobb első heti eladását produkálta az Assassin’s Creed: Odyssey, legalábbis ebben a generációban - jelentette be a Ubisoft. Pontos számokat nem közölt a francia kiadó.

Habár a brit toplistán csak a második helyet csípte meg az Assassin's Creed: Odyssey, mégis rekordot döntött. Legalábbis házon belül: a Ubisoft szerint a széria történetének legjobb első heti eladásait produkálta a játék ebben a generációban, ezzel tehát a tavalyi részt, az Originst is sikerült lenyomnia az ókori Hellászban játszódó anyagnak.

Már a Steamen is elég népszerű a játék, a Valve rendszerében is sokkal többen játszottak vele, mint a széria többi darabjával. A Ubisoft nyilatkozata alapján a mikrotranzakcióból is sok pénz folyt be. Pontos eladási számok nincsenek, de az biztos, hogy ténylegesen eladott kópiákat említ a kiadó, nem pedig leszállított példányokat.

"A játék minősége és a játékosok bátorító reakciói alapján az Assassin's Creed: Odyssey a legjobb teljesítményű Assassin's Creed-játék" - zárta a sorait a Ubisoft értékesítési vezetője, Geoffroy Sardin.

10 komment - szólj hozzá!