Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
Meghatározó volt számomra a C&C sorozat, mégse érdekelne a remake. Inkább új kampányok kellenek!
#13
#3: Én nem is a játékmechanikára gondoltam,szerintem nem voltam félreérthető,mert én sem csípem a negyedik részt.Örülök egyébként,hogy Stranger leszűrte ezeket az egyetemi megfogalmazásaimat(igen,néha szeretek szarkasztikus lenni)
#12
#7: +1
#11
#10: Ezen nincs mit elcseszni 1-2 textúra megszépül és újra el lesz adva ugyanaz...Most ebbe a van a nagy zseton mindenki ezt csinálja....
#10
Jó van Ea, felkeltetted a figyelmem, NE CSESZD EL.
#9
Jó van Ea, felkeltetted van a figyelmem, NE CSESZD EL.
#8
Tiberian sun...
#7
Tudom hogy A Battle for Middle Earth nem C&C de akkor is én inkább abból szeretnék egy új változatot, mai napig az egyik legjobb RTS szerintem.
#6
Én az EA-tól azt látnám szívesen, ha csődbe mennének végre. Azt sem bánnám, ha ez együtt járna a felvásárolt, de még aktív stúdióik magukkal rántásával.
#5
#1: Heroes-nál egyetértek. A 7. rész várai baromi jók a 2D/rajzolt dizájnnal, bár az egész játék olyan lenne...
Más stratégiánál engem nem zavart, pl. Ground Control 2, Red Alert 3, Company of Heroes... ezek egész jók lettek. De ott is szeretem a klasszikus játékokat, nekem nem a C&C volt a tuti hanem a KKnD Xtreme, KKnD 2 akkoriban... vagy egy Age of Empires 2.
#4
#3: Itt cseszitek el, hogy kivancsian varjatok, holott ez egy ujabb lehetoseg a lehuzasra, remastered, mikrotranzakcio, fizetos dlc csomagok, aranybanya.. Mindossze annyit kell tenni hogy fogod es feltelepited a regi kedvenced, ennyi, en ezt szoktam csak en blitzkrieggel :-)
#3
#1: Szerintem a 3d pont hogy jót tett az egész műfajnak. A Heroes nem itt lett elrontva, a Heroes a 4. részénél csúszott félre igazán. (az egyetlen komolyabb pozitívuma hogy a zenéje talán a világ egyik legjobb játék soundtrackje).
A cikkre vissza térve, kíváncsian várom hogy mi sül ki belőle, de egy folytatásnak nem igazán örülnék. Valószínűleg egy Multiplayer orientált, unalmas Single player móddal rendelkező játékot kapnánk. (szokásos EA módra)
#2
Jöhetnek MIND! Jó cuccok ezek
#1
Nem tudom ki hogy van vele,de nekem jobban tetszettek a régi stratégiai játékok stílusa,pl a modern red alert 3d-s megvalósítások nekem egyszerűen nem jönnek be stratégiai játéknál.A heroes might and magic sorozat is ezzel lett legfőképp elbaszarintva.