Még egy évet várnunk kell az Atomic Heartra

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A májusban bejelentett Atomic Heart egy akció-RPG/FPS hibrid, amely egy alternatív univerzumban játszódik a Szovjetunióban. A készítők bejelentették, hogy a BioShockra hajazó cím bétája csak 2019 végén élesedik.

A moszkvai Mundfish csapatának koncepciójára már májusban felfigyeltünk. Az RPG-elemekkel operáló FPS a Szovjetunióban játszódik, ahol a kommunizmus technológiája egy magasabb szintre lépett: a robotok, hologramok és az internet már a dolgozó nép szolgálatába állt.

A játékban egy P-3 nevű különleges ügynököt irányítunk, aki a kormány megbízásából - egy sikertelen leszállást követően - a 3826-os gyárban találja magát. Látszólag nagy a felfordulás, így KGB-ügynökünknek vissza kell állítani a rendet, kerül, amibe kerül.

A készítők bejelentették, hogy a bétával leghamarabb 2019 negyedik negyedévében játszhatunk PC-n, Xbox One-on és PS4-en, míg a pontos megjelenési dátumról 2019 második negyedévében lebbentik fel a fátylat.

A számítógépes változatot már előrendelhetjük a hivatalos honlapon. Többféle kiadás közül választhatunk.

A digitális művészeti albummal, betétzenékkel és werkfilmmel operáló Digital Download Edition 30 dollárba fáj, 50 százalékkal olcsóbban árulják a bolti árnál. Ezzel garantáltan hozzáférünk az említett bétaverzióhoz, és hét nappal korábban játszhatunk a végleges változattal is.

A Deluxe Founder’s Edition (45 dollár) mindent tartalmaz, amitaz előző csomag, pluszban alapítói jelvény és maszk is jár hozzá. A 90 zöldhasúba fájó Atomic Founder’s Edition vásárlóinak neve még a játékba is bekerül, mégpedig a 3826-os gyár személyzetét ábrázoló fotón.

Csekkold a friss látnivalókat!

1.
1.
PaprikaJancsi
Én eddig azt hittem, hogy ez csak egy RTX techdemo XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...