Tízéves a Dead Space-sorozat

Az első Dead Space még 2008. október 13-án jelent meg, a fejlesztést az EA Redwood Shores (későbbi nevén a Visceral Games) végezte. Az űrben játszódó horrorjáték három részt élt meg - lássuk, hogyan nézne ki modern köntösben!
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
Nekem a 3. rész tetszett a legjobban. Igaz, hogy sok QTE van benne, ami eléggé zavaró. Nem tudtam odafigyelni a mozis részekre, mert azt kellett lesnem, hogy melyik betűt nyomkodjam. Ennek ellenére nagyon tetszett a hangulata. Annyira, hogy a végigjátszás után azt mondtam magamban, hogy én ezzel még akarok játszani. Pár másodperc szünet, New Game, és végigvittem még egyszer az egészet.
#19
#16: Ember, olvasd el mit írtam.....Nem azt mondta, hogy a 3-as fosatós horror volt, hanem komolyabbnak szánták a tervezőasztalon. Tudod, bácsik összeülnek és ötletelnek milyen írányba menjen a játék....
#15
#8: Én imádtam a harmadikat is, kategóriája egyik legjobbja. Szerintem pótold :)
#14
Úgy mondja mindenki mintha az első része annyira horror lett volna, erre a második fele egy full hent volt, semmivel nem volt kevesebb akció benne mint a második harmadik részben.
#13
#10: A Visceral a 3. részt igazi horror élménynek szánta. De aztán jött az EA, hogy kell bele Co-Op. Ez már el is vette a horrort. Na meg a geci és pofátlan mikrotranzakciók.
#12
Törölt felhasználó
*..hagyok ott egy jatekot...
#11
Törölt felhasználó
#10: Mar a masodik is szar volt.
Telenyomtak qte-vel.
Meg mar idegesitoen tul volt tolva benne minden.
Ritka amikor story szerint 90% korul hagyok ott (azota csak az ac origins buszkelkedik ezzel a dijjal, szinten a tultolt idetlensegei miatt), de a 2-al ez igy volt.
A 3. mar nem is erdekelt.
#10
#8: A harmadik résznél követték el azt a hibát hogy elmentek a túlélőhorror irányból....az akció felé,meg coop
Már bebizonyosodott több horrornál is hogy nem ez a jó irány!
#8
Elso resz uberkiraly volt es fosatos is, kb 3. Fejezetig jutottam utana idegileg nem birtam :D 2. is ott volt a szeren, azt vegignyomtam.A 3. resszel nem volt szerencsem, az milyen?
#7
#3: Nyomorek EA...
#5
#3: Vagy ha szarnak bele adjek el a jogokat... 65-en kapnának utána az 100%...bár ezt is a THQ venné meg mint mostanában kb mindent :) :)
#4
Itt, itt marad a szívünkben. Örökre :(
#3
Ha már a 4.részt sikerült elkaszálni, akkor a rajongókat megajándékozhatnák azzal hogy kiadják a Remaster Trilogyt. 4K felbontással 60 fps HDR támogatással
#2
kedvenc játékom !!! kár érte hogy nem folytatják tovább :/
#1
Idén is végigjátszottam még ma is bőven megállja a helyét... De mekkora über lett volna vagy lenne ha kapna egy remasteredet amibe 4k-sra pimpelik a textúrákat...