Sudden Strike 4 - irány Afrika!

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 15.
  • Letöltés
Link másolása
A világháborús játékok rajongóinak most lesz csak igazán érdemes visszatérnie a magyar fejlesztésű RTS világába! Újabb kiegészítővel bővül a Sudden Strike 4, érkezik az Africa-Desert War címet viselő DLC.

A rengeteg új tartalmat felsorakoztató kiegészítő az észak-afrikai hadszíntérre kalauzolja el az önjelölt stratégákat két új, egyenként három küldetésből álló hadjárat során. Emellett természetesen a multiplayer játékmód sem lesz elhanyagolva, öt új tábornok és több mint 30 vadonatúj jármű vár még a játékosokra.

A Sudden Strike 4 - Africa-Desert War DLC már elérhető a Steamen, ráadásul még pár napig a bevezető, 15 százalékos akcióval ellátott áron.

6.
6.
Stranger
#2: A pénzes kiadók elnyomnak minden mást... sok játékról nincs hír ilyen magyar oldalakon sem, míg egy új AAA címről napi 2 van.
5.
5.
#4: Jatszottam veluk, en csak a negyedikrol mondtam, hogy magyar. Amugy nalam a Cuban Missile Crisis az etalon, azt mindennel jobban szeretem :-)
4.
4.
Ooorky
#3: Kár, hogy az első három rész orosz fejlesztés. Mondjuk a szintén orosz Men of War széria mellett ma már nem rughat labdába.
3.
3.
#2: LOL most az jutott eszembe poénból hogy "nem vagy magyar" - de csak viccelek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de csak mert magyarok fejlesztették, iratkozz fel pár híroldalra twitteren vagy valami, kb naponta írtak róla megjelenés előtt és a körül :D
2.
2.
mestermagyar
Hogy lehet hogy soha nem hallottam erről a játékról?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...