Brit toplista: az élen nyitott a Black Ops 4

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activisionnek és a Treyarchnak kifizetődik a döntése, és a Black Ops 4 annak ellenére is elképesztően sikeres lesz, hogy ezúttal nincs már benne egyjátékos mód.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Call of Duty: Black Ops 4 a sorozat történetének legerősebb rajtját produkálta, ami valószínűleg remek visszajelzés az Activisionnek és a Treyarchnak, hiszen ez az első olyan Call of Duty-játék, amiben hiába keressük, nem fogjuk megtalálni az egyjátékos kampányt. Ez a rajongókat nem különösebben hatotta meg, így az Egyesült Királyságban is az élen nyitott a battle royale-móddal erősítő shooter.

A dobogó második fokára a múlt héten még éllovas FIFA 19 állhatott fel, mögötte a bronzérmet pedig az Assassin's Creed: Odyssey kaparintotta meg. A másik új belépő, a WWE 2K19 a negyedik helyen kezdett, míg a Forza Horizon 4 már csak az ötödik. Mögötte olyan címeket találunk még, mint a Marvel's Spider-Man, a Shadow of the Tomb Raider vagy a listát heteken át vezető Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

1. Call of Duty: Black Ops 4
2. FIFA 19
3. Assassin's Creed: Odyssey
4. WWE 2K19
5. Forza Horizon 4
6. Marvel's Spider-Man
7. Super Mario Party
8. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
9. Shadow of the Tomb Raider
10. Mario Kart 8 Deluxe

53 komment - szólj hozzá!