Kingdom Come - már kerítőnek is beállhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 17.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a Kingdom Come: Deliverance legújabb sztori DLC-je, amelyben egy barátunknak kell segítenünk abban, hogy meghódítsa szíve választottját. Csekkold az The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon utolsó trailerért!

A beszédes című The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon DLC-ben Henry szó szerint kerítőnek áll, hiszen segítenie kell barátjának, Hans Caponnak abban, hogy megnyerje a gyönyörű Karolina szívét. A dolgok nem olyan egyszerűek, hiszen vissza kell szereznünk egy elveszett családi ékszert, szerelmi bájitalt készíthetünk, és romantikus költeményeket kell papírra vetnünk.

A csomag többórányi tartalommal bővíti az alapjátékot, így részt vehetünk a Rattay Combat Tournamenten is, ahol a harci tudásunkat tehetjük próbára. Ha csúcsra törünk, egyedi páncélszettekkel gazdagodunk.

Az új DLC 10 dollárba fáj PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

2.
2.
FrankBlack
Ez a tournament mód érdekel. Régebben is a legélvezetesebb része a játéknak nekem a harc volt, amikor random wayfarer lovaggal vívtam, meg amikor banditák támadtak meg. Volt is egy mod, ami ezeknek a gyakoriságát megnövelte. Aztán az egyik update után se a mod nem működött, se random harcokat nem akart behozni. Azóta szinte nem is nagyon játszottam vele, bár elvileg talán azóta van megint valami működő more random events (ambush, wayfarer) mod.
1.
1.
Extol
Fontos lenne a hibás küldetések javítása is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...