BlizzCon: ne számítsunk nagy Diablo-bejelentésre

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 18.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard egy hivatalos nyilatkozatban hűtötte le a kedélyeket, és egyszersmind eloszlatta azokat a szárnyra kapott feltételezéseket, amelyek a Diablo 4 bejelentését jósolták az idei BlizzConra. Ne számítsunk nagy dolgokra!

Noha a korábbi feltételezések azt sugallták, hogy nagy dobásra készül a Blizzard Diablo-fronton, sajnos ez mégsincs így. A készítők nyilatkozata alapján úgy tűnik, mégsem kapunk nagy bejelentést a novemberi BlizzConon.

A Blizzard tisztában van azzal, hogy sok rajongó a Diablo jövőjét egy új játékként képzeli el, de erre még várnunk kell, legalábbis a BlizzConon semmi ilyesmit nem mutatnak be. Ugyanakkor a készítők megerősítették, hogy több különböző Diablo-projekten dolgoznak, de addig nem beszélhetnek róluk, míg "nincs itt az ideje".

Emellett nagyra értékelik mindenki türelmét, csapatuk rendíthetetlenül azon dolgozik, hogy rémálomszerű élményt hozzanak létre a Terror Urának adózva.

Tény, hogy kapunk néhány Diablo-hírt a BlizzConon, de ezek bizonyára a harmadik rész közelgő frissítéseiről szólnak majd.

Sokan azt hitték, hogy a nemrégiben kiszivárgott Diablo: Reign of Terror cím a régóta pletykált Netflix-féle TV-sorozatot takarja, ám a Blizzard szerint mindössze új mechandise termékekről van szó - poszterről és pólókról többek között.

16.
16.
s4jtqkac
#15: -szinterek+shooterek SZERKESZTÉS GOMB
15.
15.
s4jtqkac
#13: Idk, én kihagytam a poet mert nem akarok színtereken kívül másba száz órákat ölni. Néha mikor nagyon rakjon, akk d2. Még a tq és a tyranny is csak úgy vár ahogy megvettem.
14.
14.
almaspite
#13: Persze mindig van alternatíva. Eddigi ismerőseim akinek elege lett a poe-ból azok átmentek vagy diablo 2-zni vagy Mu legendbe. Nekem a személyes bajom a Mu legendel az, hogy Koreai. Egy nagyon jól átgondolt összerakott játék, de a grind. Azt hittem láttam már csúnyát 200 exaltért 20 napos magic finder karakter ligában. Nem semmi.... ami a mu legendben van ahhoz képest a poe egy casual farm játék.
13.
13.
almaspite
#12: Pont itt van a gond, az öregek nagy része már a poe-ból is kezd kiábrándulni. Ez se indokolatlanul.
12.
12.
s4jtqkac
Szerintem a PoE már régen behúzta magának azokat akik a d2 szerű kora legjobb slasher játékát akarja kattintani. A Dio másfelé fejlődött tovább és ez jól van így. Aki dio2 szerű élményt akar újra, az sztem szélmalomharcot vív mint mindenki más aki ugyanolyan hight akar mint mikor elősször szívott spangliba. It's gone.
11.
11.
almaspite
#10: mindent dobhat mindenki mindenhol.*
10.
10.
almaspite
#9: Azért nem csak hiszik, mert a blizzard leégette a kommunitit. Amikor 3 season-ben ugyan az a meta minimális változtatással, a fődolog meg dupla goblin. Oké de nem csak én érzem úgy, hogy nem foglalkoznak vele eleget. Arról nem is beszélve, hogy több meta a great riftre, olyan volt ami legyalulta a pályát egy szemvillanás alatt. Utána 30 másodperc újratöltési idő.

Cross platform erőltetése is azért jött most. Rendben szétszedtük a kommunitit több platformra, de a nagy részük már csak season első két hetére hajlandó feljönni. Ezek utána kicsit rizikósan vicces azzal magyarázni az egyre kevesebb játékost, hogy túl sok fajta gépen tudják tolni.

Rengeteg helyen olvastam, hogy vicces az hogy kevés buildek száma. Most őszintén, amikor van 9 osztály és arra elvárják azt, hogy mind több beállítású buildel ugyan azt tolja Great riften... nem fog menni. Szóval átlagosan marad két build az egyikkel normál riftet takarítanak a másikkal greatet. Van benne alternatív de azokat csak addig ameddig nincsenek meg a cuccok a főhöz.(mellesleg megjegyezve nem sok összeszedni)

Itt jön az a gond, hogy ebbe a játékba már nincs olyan, hogy ezzel ezt a részét egy kicsit könnyebben csinálod a másik részt nehezebben, vagy egyáltalán nem. Csak az, hogy ez 4+ szintel több great riftet csinál ezen a paragonon a másik meg egy kicsit gyorsabban takarít riften.

Azt se értem az akciós házzal, miért kellett elvéreztetni a kereskedelmet a játékba. 2-ben megoldották a runa szavakkal. Az akciós házzal meg az volt a legnagyobb gondjuk, hogy valós pénzel bárki bármit megvehetett. Most nem tudom engem hol érdekkeljen az, hogy ő megvesz mindent bánkártyáról. Nekem meg annyi gondom van belőle, hogy ezért kisebb a cuccok esélye. Meg ha kereskedni szeretnék ki kell lépnem és bámulnom kell az aukciós házat.

A következő, csak annyi fő gonosz farm van a játékba, amennyit a riftek végén találsz... Egyszerűen vicc, hogy kb 10 cucc kivételével minden dobhat mindenhol.
9.
9.
Yonkou
#8: Látod ezt nem értem. Miért hiszik azt ilyen sokan, hogy a diablo 3 egy komplett csalódás a 2-höz képest. Imádtam a kettőt és igen amikor a 3 megjelent, éreztem hogy "jó, jó, de nem köt le olyan hosszú ideig mint a 2"... aztán jött a reaper of souls, seasons és ugyan még mindig nem volt meg a 2 feelingje, már bele tudtam tenni annyit (és még többet is már szerintem) mint amennyit anno a d2-be.
Akkor ez most miért rossz?
Ha csak ugyan annyit bele fogok tenni a következő diablo játékba mint a diablo 3-ba és közbe legalább annyit szórakozok, már elégedett leszek, ez pedig nem nagy elvárás.
8.
8.
almaspite
#6: Én szerettem, de a három után... hát csámcsogva és szinte semmi bizalommal fogom majd meg venni egyszer a 4-et. Név úgy is elfogja adni, ha addig nem öregszik ki az a generáció aki anno szerette a kettőt.
7.
7.
almaspite
Hárman túl kellene tenniük magukat. Ameddig van mit menteni.
6.
6.
Yonkou
#5: A mai napig elő veszem egy-egy szezon kezdetekor a diablo 3-t, illetve folyamatosan tolom az overwatchot és a wowot. Oké hogy ezek a játékok nekem tetszenek és neked nem, de ilyen ostoba általánosításra nincs szükség hogy “az is naiv aki a blizzardtól még ebbe a sz@ros életben bármi érdemlegeset vár...”
Biztos, hogy lesz jövője a diablo univerzumnak és az eddigi játékaik alapján bárkinek van oka bizakodni akik szeretik azokat. A D3-ra is asszem 5 évet kellett várni az első megszellőztetés után. Nem lepődnék meg ha ezt az időt a D4 (vagy bármilyen nagy folytatást is kap a játék) esetében le akarnák redukálni azzal hogy tényleg egy biztos alapokon nyugvó játékot mutatnak csak meg a nagyérdeműnek.
5.
5.
user101
Ugyan már, az is naiv aki a blizzardtól még ebben a sz@ros életben bármi érdemlegeset vár. :((( Rest in peace...
4.
4.
t0mchee
En a blizzcon tól csak call of duty bejelentéseket várok már. /S
3.
3.
jani091
Olyan ez a Blizzard, mint valami szűzkurva. Először felhergelik az embereket mindenféle sejtelmes megjegyzésekkel, posztokkal, majd amikor már minden rajongónak csorog a nyála, ártatlanul közlik, hogy ja, egyébként ne számítsunk ám semmi komolyra.

Ha Diablo4 nem is lesz, akkor már egy D2 Remastered-et, plíííz.
1.
1.
Sznfctm
...hangzik el minden Blizzcon előtt, 2016 óta.

Örömet és bódottágot kívánok az Overwatch és Heartstone játékosoknak, de azért remélem, a régi IPkről is hallunk valamit, egy jó Warcraft (nem WoW) v Starcraft témájú játékot tudnék értékelni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...