Farm Simulator 19 - középpontban az állattartás

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 18.
  • Videó
Link másolása
A Focus Home Interactive előzetesek szempontjából kihozta azt, amit csak lehet egy farmos játékból. Legújabb alkotásuk a megjelenéshez közeledve újabb trailert kapott, melyen ezúttal a „chilles” hangulat és az állatok kapják a főszerepet.

A Farming Simulator-franchise idei epizódjában a többtonnás vas- és acéljószágok mellett hús-vér állatokról is gondoskodhatunk. Legyen szó akár tehenekről, sertésekről, juhokról vagy csirkékről, minden állatfajnak egyedülálló igényei lesznek az ólaktól kezdve egészen a takarmányig, cserébe viszont mindegyik más és más módon fogja segíteni sosem látott méreteket öltő gazdaságunkat.

A játék külön figyelmet szentel a lovaknak, melyekkel nem csak kereskedni tudunk, hanem adott esetben a hátukra pattanva bejárhatjuk velük egész birtokunkat. Az állatok ellátása egyébként igencsak embert próbáló feladat lesz, de szerencsére akárcsak a földművelésben, ebben is nyugodt szívvel támaszkodhatunk majd a több mint 300 járműből és csatlakoztatható kiegészítőből álló járműparkunkra.

A kiadó szavaival élve „minden idők legnagyobb és legjobb Farming Simulatora” már tényleg csak hetekre van, a hivatalos rajtra egészen pontosan november 20-án kerül sor PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...