Véget ér a Dirty Bomb támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 19.
  • Gyászhír
Link másolása
A Splash Damage bejelentette, hogy elkaszálja az aszimmetrikus csapatalapú shooterét, a Dirty Bombot. A következő hetekben még várható egy hibajavító frissítés, aztán véget ér a játék támogatása.

Pedig a fejlesztők mindent megtettek, hogy a 2015-ben elstartolt Dirty Bomb életben maradjon. Két éve visszaszerezték a játék jogait a Nexontól, új tagokat toboroztak és friss tartalmakkal halmozták el. Sajnos a ráfordított temérdek idő és erőforrás ellenére mégsem vált sikeressé a free-to-play anyag, gyakorlatilag csak vegetált a Steamen.

A lényeg tehát annyi, anyagilag már nem éri meg tovább foglalkozni vele, így a Dirty Bomb támogatása véget ér. Még a következő hetekben várható egy nagyobb, hibajavításra kihegyezett patch, majd a Splash Damage végleg leveszi róla a kezét.

Akik megvásárolták az All Merc Pack DLC-t, azoknak a csapat visszatéríti az árát. A szerverek ugyan életben maradnak mindaddig, míg kellő számú játékos lesz rajtuk. Ha végleg megszűnik az érdeklődés, lekapcsolják azokat is.

4.
4.
Ez a szar meg letezik, holott a merfoldekkel jobb Ghost in the Shell online-t tavaly lelottek, pedig jobb volt mint barmelyik cod. Nincs igazsag!
3.
3.
mestermagyar
Nem az a baj hogy nem támogatják tovább, hanem hogy a cikkel ellentétben egyáltalán nem veszik le róla a kezüket. Ha valaki valamiről leveszi a kezét az azt jelenti hogy mostantól azt lehet csinálni vele amit akartok.

A helyes kifejezés az hogy "elkaszálják". Levágják, eltüntetik, felszámolják.
2.
2.
zozo76hun
1.
1.
kastorhun
Játszottam vele, egész jó kis game, kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...