Holnap jelenik meg a szinkronos Viva Pinata

  • Írta: Daks
  • 2006. november 30.
  • Hír
Link másolása
A konzoljátékok közt csaknem egyedülálló módon, lokalizált feliratokkal és ismert színészeket felvonultató magyar szinkronnal kerül boltokba holnap a Viva Piñata.
A konzoljátékok közt csaknem egyedülálló módon, lokalizált feliratokkal és ismert színészeket felvonultató magyar szinkronnal kerül boltokba holnap a Viva Piñata.

Budapest, 2006. november 30. Végre mindenki számára elérhetővé vált a felfokozott várakozással övezett, a család összes tagja számára kitűnő szórakozást nyújtó Viva Pinata videojáték. A hatvan, teljesen egyedi, mókás külsővel és személyiséggel rendelkező kedvencet felvonultató program várhatóan a karácsony egyik legnépszerűbb, kizárólag Xbox 360 konzolon elérhető játéka lesz.

A családi szórakozás úttörőjeként érkező Viva Piñata december 1-ével kerül az európai üzletekbe. A világhírnévnek örvendő, legendás Rare fejlesztőcsapatától érkező szoftver a Microsoft gondozásában lát napvilágot kizárólag az újgenerációs Xbox 360 videojáték konzolon. A Viva Piñata felhőtlen utazásra hívja a játékosokat, melyben egy mesés szigeten szabadon élő, különös színekben pompázó, piñata-knak nevezett élőlényeknek kell otthont teremteniük.

“A Viva Piñata által teljesen új korosztályok számára tárul ki az Xbox 360 világa. Ez a program igen széles közönségnek szól: a különböző korú családtagok élvezettel játszhatják együtt, de akár külön-külön is, mindazonáltal a Viva Piñata-val a tapasztaltabb játékosok is örömmel szakadhatnak el a szürke hétköznapok világtól.” – nyilatkozta a Microsoft Game Studios igazgatója, Shane Kim.

A vidám, színpompás szigeten minden korosztály élvezettel fogja a saját ízlése szerint megformálni egyedi arculatú birodalmát, melyet több, mint hatvan különböző típusú, folyamatos gondoskodást igénylő piñata fajjal népesíthetők be. A több száz személyre szabható lehetőségnek köszönhetően mindenki teljesen egyedi módon alkothatja meg parkját és annak vidám lakóit.

A Viva Piñata játékért az a Rare csapat a felelős, akik többek közt a számos díjat elnyert Banjo-Kazooie című platformjátékukkal is bizonyították, képesek minden korosztály számára élvezetes programokat alkotni. A Banjo-Kazooie-t megalkotó gárda azóta további tehetséges emberekkel bővült, így céljukat, a lehető legtágabb csoport számára élvezetet nyújtó játék készítésének koncepcióját még biztosabban valósíthatták meg.

“A Viva Piñata-t kezdetektől fogva olyan programnak terveztük, ahol a teljesen személyre szabható kertünket magunk népesíthetjük be egyedi külsejű és viselkedésű élőlényekkel. Amikor tovább szerettük volna finomítani az alapkoncepciót, akkor állt elő egyik rajzolónk ezekkel a színpompás, rajzfilmszerű állatok ötletével.” – emlékszik vissza Gregg Mayles a fejlesztés kezdeteire.

2.
2.
Daks
épp azt teszik! warezon szinte nincs magyar nyelvu cucc, ha van akkor az ilyen korulmenyes clone cd-s megoldas, de azt is nehez felkutatni. pontosan azert adjak ki magyarul, hogy elmenjenek a boltba az emberek es megvegyek! :)
1.
1.
Ryo san
Most már csak a warez ellen kellene tennie a microsoftnak,és talán a magyar piacra is megérné továbbra is kiadni lokalizált verziókat!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...