Problémásan startolt el a World War 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 22.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten élesedett a World War 3 korai hozzáférésű változata a Steamen, de úgy néz ki, a Farm 51 csapata nem volt felkészülve a debütre kellőképpen. A játékosok számos technikai nehézségről számoltak be.

Kezdődött minden azzal, hogy a Farm 51 az utolsó pillanatban - pénteken - elhalasztotta a premiert "technikai nehézségekre" hivatkozva, majd később ugyan elérhetővé vált a játék, de a problémák nem szűntek meg, sőt!

Több játékos arról számolt be, hogy egyszerűen nem tudnak csatlakozni a szerverekhez, ha pedig igen, akkor sem töltődnek be a pályák. A fejlesztők már dolgoznak a hibák orvoslásán, s mint írják, "nagy előrelépésről" számolhatnak be, illetve "megértik a fanok frusztrációját és haragját".

A World War 3 korai hozzáférésű változata egyébként nagy érdeklődést kapott, közel 4 ezer játékos írt róla értékelést a Steamen, persze ezek után nem vagyunk meglepve, hogy a vélemények csupán 42 százaléka pozitív.

A 28 dolláros játék egyébként a modern hadviselést modellezi, részletes lövedékfizikával operál, fegyvereinket pedig testreszabhatjuk. Kétféle játékmód került a World War 3-ba: a Warzone újabb battle royale-variáns, míg a másik a Recon, amely leginkább a Battlefield-játékok mechanikájára hajaz területfoglalósdival, objektíva-alapú célokkal, vezethető páncélosokkal és drónokkal.

A végleges változat másfél év múlva érkezik.

1.
1.
Stranger
Ezért van az early access... majd másfél év múlva elrajtol rendesen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...