Spellbreak - battle royale mágiával

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Proletariat Games közelgő battle royale-játéka fantasy környezetben játszódik. A varázslókat alakító játékosok elementális mágiával törnek borsot az ellenfél orra alá: tűzlabdákat dobálhatunk, villámot szórhatunk és fagyaszthatunk is.

Vajon a battle royale-élmény akkor is működne, ha gépfegyverek helyett tűzlabdákat szóró mágikus kesztyűt viselnének a játékosok? A Proletariat Games szerint igen, a Spellbreak legalábbis egy fantasy környezetben játszódó anyag, csupán az alapok idézik a PUBG-t vagy a Fortnite-ot.

Az elementális varázslatokat a már említett kesztyűből (egyszerre kettőből) idézhetik meg az önjelölt mágusok. Tizenegyféle mágiaosztály létezik, amit eddig ismerünk: tűz, jég, villám, kő, szél, méreg és így tovább. A legszebb az egészben, hogy a Magickához hasonlóan kombinálhatjuk is a varázslatokat. Például méregfelhőt gerjeszthetünk, amibe egy tűzlabdát küldve máris egy pusztító erejű robbanást idézhetünk meg.

Minden kesztyű egy elsődleges és egy másodlagos támadással bír - előbbi lehet egy sima lángszórás mondjuk, míg az utóbbi egy gigantikus méregbomba.

Többféle karakterosztály létezik, s ezek különféle passzív képességekkel, és három mágikus tekerccsel rendelkeznek. A piromancer például az első halál után 50 százalékos életerőcsíkkal éled fel.

A Spellbreak jelenleg prealfafázisban van, itt iratkozhatsz fel tesztelőnek. A premier dátuma még nem ismert.

1.
1.
B-Shaggy
*Kötelező Battle Royale szidás*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...