Battlefield V - csak márciusban jön a battle royale

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
A DICE leleplezte, hogy milyen ingyenes tartalmakra számíthatnak a Battlefield V-tulajok a novemberi megjelenés után. A legfontosabb az, hogy ne számítsunk a Firestorm módra márciusnál hamarabb.

Mint ismert, az EA tanult a hibáiból és Battlefield V-höz nem lesz szezonbérlet, minden jövőbeli DLC ingyenes lesz. A készítők egy blogbejegyzésben elárulták a frissítések ütemtervét, és ez alapján már decemberben befut az első csomag.

A Tides of War első darabja tehát decemberben érkezik, megkapjuk a single kampány, a War Stories következő fejezetét, a The Last Tigert, amelyben egy német tankparancsnok bőrébe bújunk. E mellé új kihívások, és egy Practice Range tartozik majd.

Januárban számíthatunk a Tides of War második fejezetére, amely két új játékmódot is magával hoz. Az egyik a Rush új verziója, a másik a Squad Conquest, amely a Conquest 16 fős változata.

A várva-várt battle royale-mód, azaz a Firestorm csak jövő márciusban élesedik, és ugyanebben a hónapban landol a Tides of War következő darabja, valamint egy görögországi térkép.

A Battlefield V november 20-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

50.
50.
CJgabor
#39: Based and redpilled.
49.
49.
Dave567
#43: Hháá
Még 2000 ft-ot is sajnálok a Bf1-re, max ha 500 ft lesz, annyit talán megér.
48.
48.
s4jtqkac
#46: Azt írta, h számomra nem mérvadó, nem azt, h nem mérvadó. Te buta.
47.
47.
Huf93
#46: Mondjál olyan multi játékot aminek annyira csúcs grafikája van Bf en kívűl. Nem jut eszembe nagyon egyse :)
46.
46.
Beniciodeltoro
#42: 2018-ban nem mérvadó a grafika ?
PS4 Pro és az UHD tv-k miért kerültek piacra, hogy 4 pixeles szarokat nézzél rajta ?
PS one korában még nem számított a grafika.
45.
45.
Huf93
De vissza térve Bf-re ez a sok késés meg megjelenés eltolás nem szokott sok jót jelenteni.
44.
44.
Huf93
#43: Nem kell ki sarkaítani nem nem szabad de ezt is számításba veszem én legalább is
én meg vettem mikor kijött elég szomorú nyomokott hagyottbennem :D de ennyi
3400 ért megérte :) pár orát bele lehettenni mire megunod :)
43.
43.
frankdelgado
#42: Akkor most Dice játékot nem szabad venni, mert a Star Wars bukó volt. Világos. 3.400-ért vettem a Battlefront 2-t és egész jól szórakozok a légi csatákkal. Szerintem túltoljátok ezt, nem kicsit...
42.
42.
Huf93
#41: Hát ez az mind2őbe van jó dolog Bfnél a grafikai előny számomra nem annyira mérvadó egy multi játéknál arra vannak minőségi single játékok ahol lehet élvezni a képi és történeti csodákat :) egy multi shooterbe pont nem érdekel hogy mennyire szépen van kidolgozva az aszfalt és hasonlók. De a 2 játékból egész jó játékot lehetne összehozni. Meg inkább activision mint DICE a sok star wars bukó után
41.
41.
frankdelgado
Akkor most melyik a jobb BF, vagy COD? Széna vagy szalma?
40.
40.
Codehook1337
Fizika a bf1be? Sivatagos palyan singlebe tankal ramentem a katonai satorra es nem dolt ossze. Egy tobb tonnas tankot megtart nehany femrud az aztan a fizika :Ddd ennyit a rombolhatosagrol...
39.
39.
nomcsa
Szerintem mindkettő borzalmas már egy jó ideje, de ha valakinek ilyen ócska igényei vannak, akkor azt tudom mondani: a CoD több tartalmat szállít. A BF viszont igényesebb. Nagyjából ennyi. Mint amikor a 50 shades of és twilightokat hasonlítod össze. A legnagyobb közös, hogy minősége ellenére bombasiker.
35.
35.
#34: Érdekes, mintha azt próbálnád sugallni, hogy nem csinálja ezt a létező összes franchise valaha.
29.
29.
overdosed90
Szerintem mindenki várja meg míg ki jön a játék, aztán fikázza mindenki akinek csalódás lett. :D
28.
28.
Sandic1994
Előrendelők, Day One vásárlók sírásának második része hamarosan jön!
27.
27.
ollie92
#25: Szerintem 40€ egy premium passért nem vészes, főleg ha 4-5 DLC tartalmaz. BF1 is csomó mapot, fegyvert és járművet kapott. Az a baj, amióta a DICE ráállt a Battlefield/Battlefront ciklusra, minden játékuk szar lett (úgy ahogy kivétel a BF1).
CoD-ot nem védem, de idén még az is többet ér mint ez a valami...
26.
26.
Huf93
#25: De még mindig nagyobb élmény lesz mint ez a BFV :D
25.
25.
Beniciodeltoro
#24: Te meg havonta pengetsz a DLC-ért amik régi mapok tartalmaznak és pink fityegőket a neonsárga fegyvereken.
Kalloftrutyi nem fog motort cserélni, olyan lesz 10 év múlva is a grafika mint ha fóliával tekertem volna be a HD tv-t :P
24.
24.
ollie92
#22: Kapsz 8 pályát, 2 kasztot, 35 fegyvert aminek a 30% a BF1-ből lett átemelve. A többi "free" cucc majd csepeg havi szinten. Lényegében 1 DLC tartalma széthúzva fél évre.
23.
23.
gomba56
#22: Lesz benne sok-sok lagg, bug és oroszul csevegő emberkék :)
22.
22.
McDuff
Engem inkább már az érdekel, hogy novemberben ha megvenném mit kapnék, mi lesz benne? Rövidebb lenne azt lekommunikálniuk...
21.
21.
gymie96
Azt leszamitva hogy jol nez ki semmi mast nem tud ez a jatek.
20.
20.
ollie92
#19: Meg is fog bukni barátom :) Dice nagyon fog kapni a picsájára az EA-től !
2 SW játékot elbaszni, most meg a BFV is gyatra szar lett, holott a royale-t a Criterion készítni nem is ők. r/battlefield teljesen kiakadt a játéktól, csak a pacsirta féle pár ezer fanboy élteti még.....BFV MUST FALL. Mert ha ez beválik, akkor a következő BF még gázabb lesz.
19.
19.
zoli12i
Valamiért úgy érzem, hogy ez a játék hatalmas bukás lesz.
Jó lenne ha a DICE mindent újra gondolna az alapoktól és elővenék a BC2-t, hogy az a játék mitől működött úgy ahogy. Mert a csúcs az volt és azóta a minőség csak zuhan.
18.
18.
gomba56
Gondolom azért adják ki jövőre, hogy az érdeklődést fentartsák!
Viszont nekem nem jön be ez az 2 évenkénti új megjelenés! Ha nem vettem volna meg a BF1-et simán megvenném, de sajna az 1 egy kicsit cslódás volt nekem. Viszont a BF4-el amai napig játszom. Anno a VF4nél ugye nagyon rossz volt az indulás. De ettől eltekintve a nagy pályák, a sok jármű a pörgős játékmenet nagyon tetszik.
A COD-ot én már a MW2 óta mellőzöm. Nekem túl statikus és egyszerű!
A BF V se volt rossz az alphában és a bétában, de nekem tök fölösleges elemek voltak benne! Amikor játszom nem a színes virágokat és a repülő bizbaszokat nézegetem. Amire rágyúrhattak volna a pályák elrendezése és járművek! Sok tank sok gyalogos na úgy a tuti. Mint a BF3-ban :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...