Hunt: Showdown - előzetesen az új térkép

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 28.
  • Videó
Link másolása
A Crytek igencsak vegyes fogadtatásnak örvendő játékával kapcsolatban rengeteg kritika érkezett a meglehetősen kevés tartalom miatt. Most azonban úgy néz ki, hogy a Crytek megkezdte a hibaelhárítást, érkezik a játék második pályája.

Ugyan a Hunt: Showdown egyelőre még csak Early Access-státuszban érhető el, ám mégis számtalan olyan erősséggel rendelkezik, melyet több AAA-s játék is megirigyelhetne, legyen szó akár a hátborzongató hangulatról, vagy a szemet gyönyörködtető látványról. Az azonban biztos, hogy a változatosság nem volt az erősségek közt. Egészen eddig.

A pár héttel korábbi teasert most egy másfél perces előzetes követte, melyen a Lawson Delta címmel érkező új pályát ismerhetjük meg. A jelenlegi térképről már megszokott állandó mocsarak és elhagyatott pajták helyét a kisebb kastélyok és a vasútállomás veszi át, remélve, hogy tényleg elhozzák azt a szintű vérfrissítést a játékba, melyre egy ideje már nagyon is szükség volt.

A pályát is tartalmazó frissítés pontos megjelenési dátumáról egyelőre nem érkezett hír, ám feltehetőleg csak napok, esetleg hetek kérdése, hogy mindenki szabadon játszhasson a térképen, ugyanis a hétvégén a San Joséban megrendezésre került TwitchConon minden látogatónak lehetősége van kipróbálni az alkotást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...