Durva nehézségi szintet kapott a The Evil Within 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. október 29.
  • Letöltés
Link másolása
Abszolút dicsérendő a Tango GameWorks részéről, hogy a mai napig életben tartja a The Evil Within 2-t. Ha extra kihívást keresel, vagy pont ellenkezőleg, kicsit könnyíteni szeretnél a játékon, mindenképp jól jársz az új frissítéssel.

Megérkezett a The Evil Within 2 eddigi legkeményebb nehézségi szintje, a nightmare-fokozatnak is felfogható Akumu, amelyben még erősebbek lesznek az ellenfelek, könnyebben észrevesznek és az erőforrásokból is folyton hiányt szenvedünk.

A dolog pikantériája, hogy csak azok a játékosok kapják meg az Akumut, akik rendelkeznek Bethesda.net-hozzáféréssel, és a játékon belül kapcsolódnak hozzá. Nem egy nagy érvágás.

Ezenkívül a másik véglet is jól jár, vagyis azok, akiknek a legkönnyebb nehézségen is beletörik a bicskája a túlélőhorrorba. Most már a különféle csalások is bekapcsolhatóak menüben, így sokkal könnyebben boldogulhatunk a harcok során, hiszen végtelen állóképességet vagy életerőt is kaphatunk.

A The Evil Within 2 pont egy éve jelent meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Halloween apropóján simán elővehető egy kis borzongás erejéig, amit akár belső nézetben is átélhetünk.

5.
5.
h.jozsa
#4: A resiket is akkor baszták el a dead space-t is!......és ez volt a baki itt is....meg a nyílt világ erőltetése......a horror legyen...igazi fosatos túlélő horror!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...