Spider-Man - nagyot ment a digitális kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 30.
  • Biznisz
Link másolása
A SuperData nemrég készített egy jelentést, amiben az idei, szeptemberben történt digitális játékértékesítéseket vizsgálták. Nem meglepő módon a Spider-Man nagyot ment, és eladásainak jelentős részét a digitális vásárlásoknak köszönheti.

A SuperData elemzői nemrég készítettek egy jelentést, amiben az őszi játékdömpinget beindító szeptemberi hónap digitális játékeladásait összegzik. Az elemzés szerint a játékosok csak a múlt hónapban közel 1,24 milliárd dollárt költöttek digitálisan vásárolt játékaikra, ami óriási ugrás a tavalyi eredményhez képest, akkor ugyanis "csak" 912 millió dollárt termelt a játékipar digitális szegmense. A legnépszerűbb cím nem meglepő módon a Spider-Man lett, amiből 2,17 millió darabot értékesítettek digitálisan.

Ezzel az eredménnyel simán lepipálta a God of Wart, ráadásul az elemzőcég szakemberei nem számították be azokat a bundle-kiszereléseket, amelyek mellé alapból járt a játék kódja. Ezek után nem meglepő, hogy a Sony bejelentette, a Spider-Man lett a PlayStation 4 történetének legjobban fogyó játéka időarányosan, és így az is érthető, hogy jött össze három nap alatt 3,3 millió eladott egység.

De Pókember mögött is bőven volt más játék, ami hozzájárult a több mint egymilliárd dolláros forgalomhoz. A Destiny 2 kiegészítője, a Forsaken is alaposan megpörgette a játék életét, illetve az eladásokat. A SuperData szerint az alapjáték aktív felhasználóinak nagyjából 60 százaléka például biztosan megvette valamelyik platformra a kiegészítőt.

Hozzájuk csapódott még az NBA 2K19, illetve a FIFA 19. Utóbbi például a sorozat történetének legjobb digitális eladását produkálta, így 18 százalékkal szárnyalta túl a FIFA 18 korábbi eredményét.

11.
11.
Yanez
#10: Francokat játsztok ti, itt lógtok egész nap a GK-n. :D
10.
10.
Batman
#8: Kinek mi, a lényeg, hogy elvagyunk vele és játszunk.. ennnyike :D
9.
9.
Vis Major
#3: Akik ezt mondjàk a gameről az azèrt lehet mert nem jàtszottak a ps3-as pòkival. Akkor a Batman-nèl mondtàk volna hogy ez pòki koppintàs XD
8.
8.
Macifasz
#4: Hát, azok a hibák nekem pl. nem hibák, amiket írtál. Pl. én közel 30 óra után se unom a lovaglást és egyszer se gyors utaztam. Valamint a játékmenet se bonyolult vagy nehézkes számomra.
7.
7.
crytek
#6: A reklámhírdetések csak zsebre mennek egy szerkesztési lehetőségre már nem telik 2019 hajnalán...
6.
6.
Batman
#5: Köszönöm a kiegészítést, az autocorrect beleszólt. Talán ha lehetne kommentet módosítani, nem ártana az oldalnak.
5.
5.
Yanez
#4: A péntek kisbetű, főleg így kedden.
4.
4.
Batman
#3: A Red Deadnek is megírtam a hibáit, mégis Péntek óta nem játszottam mással.
3.
3.
Macifasz
#1: Elég nehéz ezt elhinnem neked azok után, hogy korábban kb. minden Póki cikk alá beírtad, hogy így Batman koppintás meg úgy Batman koppintás. :-D
2.
2.
A Pulyka
#1: Mondja ezt valaki, akinek Batman a fehasznaloneve.

Muszaj lesz mar nekem is kiprobalnom, bar nem szeretem a szuperhosos temat, de a gameplayek alapjan nagyon jol nez ki.
1.
1.
Batman
Legjobb szuperhősjáték ever
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...