Star Wars: Battlefront II - megérkezett Grievous

  • Írta: szlav
  • 2018. október 31.
  • Letöltés
Link másolása
Hiába a sok balhé a Battlefront II körül, azzal senki nem vádolhatja az EA-t, hogy magára hagyták volna a projektet. Szép lassan haladunk a korábban kitűzött roadmap szerint, így végre beköszönhet a szeparatisták félelmetes tábornoka is.

Az EA már korábban beharangozta a Battlefront II ütemtervét, melyek szerint legalább februárig érkeznek majd az újabb és újabb ingyenes tartalmi frissítések. Az update-ek a klónháború tematikájára épülnek, s ki is lehetne jobb választás a szeparatisták oldalán harcoló gonosztevők közül, mint Grievous tábornok?

A négykarú droidgenerális mától pedig mindenki számára elérhető, így csak rajtunk múlik, hogy újabb fénykardokkal gazdagítsuk a gyűjteményét. Grievous egy igazi horrorfilmbe illő szörnyként lép a csatatérre - hatalmas ugrásokkal és pörgő fénykardjaival szinte megállíthatatlannak tűnik, ha pedig visszavonulót kell fújni, akkor négy(hat?)kézlábra ereszkedve iszkolhatunk el.

Grievous színre lépése mellett egyébként jelentős változáson estek át némelyik Star Cardok is. A kevésbé népszerű kártyákat esetenként teljesen átdolgozták.

6.
6.
revdav11
Tény, hogy nem villámgyorsan, de azért az 1 év alatt is szépen lassan jövögettek a tartalmak (5 "kisebb" játékmód, néhány új pálya a kisebb játékmódokhoz, fejlődési rendszer teljes átalakítása a lootboxok kizárásával, spawn-rendszer újragonolása, csomó új skin, stb.).

Ezalatt a brigád nagyrészét átirányították a Battlefield V fejlesztésére. Most hogy az kész, az elkövetkezendő 5 hónapban kapunk 4 hőst 1 új bolygót, 1 új nagy játékmódot, 3 új járművet meg egy csomó új skint.

Emellett a file-okban találtak utalásokat, hogy Padmé-n és Ashoka-n dolgoznak a DICE-nál, melléjük gondolom jön még 1-1 sötét oldali hős is.

Szóval szépen lassan összeszedi magát a játék, bár arra nincs mentség, hogy a kb. fél éve bejelentett Grievous-nak 3-ból 2 skillje bugos mint a rettenet és az esetek 75%-ában nem is műköik...
5.
5.
ollie92
#4: Igen, decemberben az Utolsó Jedik premierjére adták ki Finnt és Phasmát decemberben, de azok is már készek voltak, csak kivágták a kezdésből és eladtákna népnek, hogy LiVe SeRvIcE. Szóval ha szigorúbban nézem, ez az első, önálló DLC hero...
4.
4.
kopic
#1: Ez komoly? 1 evig? Na eltakarodhatnak a francba...

Miert nem veszik el az ea-tol (direkt kisbetuvel) a sw jatekokat ? 5 ev alatt 2 BF elkeszitesere futotta csak. Menjenek a picsaba a disneyvel egyutt
3.
3.
zoli12i
1 év alatt összehoztak egy karaktert. Nem semmi !
2.
2.
Batman
Sajnálom, hogy az EA stratégiát változtatott és ez miatt teljesen lemondtak a játékról és így 1 év után kapunk új karaktereket. Na de nem bánkódok ezen, felraktam toltam vele, nagyon nagyon bejön!
1.
1.
ollie92
Végre egy hős ! 1 évig semmi se jött !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...