Star Wars: Battlefront II - megérkezett Grievous

Hiába a sok balhé a Battlefront II körül, azzal senki nem vádolhatja az EA-t, hogy magára hagyták volna a projektet. Szép lassan haladunk a korábban kitűzött roadmap szerint, így végre beköszönhet a szeparatisták félelmetes tábornoka is.

Az EA már korábban beharangozta a Battlefront II ütemtervét, melyek szerint legalább februárig érkeznek majd az újabb és újabb ingyenes tartalmi frissítések. Az update-ek a klónháború tematikájára épülnek, s ki is lehetne jobb választás a szeparatisták oldalán harcoló gonosztevők közül, mint Grievous tábornok?

A négykarú droidgenerális mától pedig mindenki számára elérhető, így csak rajtunk múlik, hogy újabb fénykardokkal gazdagítsuk a gyűjteményét. Grievous egy igazi horrorfilmbe illő szörnyként lép a csatatérre - hatalmas ugrásokkal és pörgő fénykardjaival szinte megállíthatatlannak tűnik, ha pedig visszavonulót kell fújni, akkor négy(hat?)kézlábra ereszkedve iszkolhatunk el.

Grievous színre lépése mellett egyébként jelentős változáson estek át némelyik Star Cardok is. A kevésbé népszerű kártyákat esetenként teljesen átdolgozták.

6 komment - szólj hozzá!