Star Wars: Battlefront II - megérkezett Grievous

Hiába a sok balhé a Battlefront II körül, azzal senki nem vádolhatja az EA-t, hogy magára hagyták volna a projektet. Szép lassan haladunk a korábban kitűzött roadmap szerint, így végre beköszönhet a szeparatisták félelmetes tábornoka is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Tény, hogy nem villámgyorsan, de azért az 1 év alatt is szépen lassan jövögettek a tartalmak (5 "kisebb" játékmód, néhány új pálya a kisebb játékmódokhoz, fejlődési rendszer teljes átalakítása a lootboxok kizárásával, spawn-rendszer újragonolása, csomó új skin, stb.).

Ezalatt a brigád nagyrészét átirányították a Battlefield V fejlesztésére. Most hogy az kész, az elkövetkezendő 5 hónapban kapunk 4 hőst 1 új bolygót, 1 új nagy játékmódot, 3 új járművet meg egy csomó új skint.

Emellett a file-okban találtak utalásokat, hogy Padmé-n és Ashoka-n dolgoznak a DICE-nál, melléjük gondolom jön még 1-1 sötét oldali hős is.

Szóval szépen lassan összeszedi magát a játék, bár arra nincs mentség, hogy a kb. fél éve bejelentett Grievous-nak 3-ból 2 skillje bugos mint a rettenet és az esetek 75%-ában nem is műköik...
#5
#4: Igen, decemberben az Utolsó Jedik premierjére adták ki Finnt és Phasmát decemberben, de azok is már készek voltak, csak kivágták a kezdésből és eladtákna népnek, hogy LiVe SeRvIcE. Szóval ha szigorúbban nézem, ez az első, önálló DLC hero...
#4
#1: Ez komoly? 1 evig? Na eltakarodhatnak a francba...

Miert nem veszik el az ea-tol (direkt kisbetuvel) a sw jatekokat ? 5 ev alatt 2 BF elkeszitesere futotta csak. Menjenek a picsaba a disneyvel egyutt
#3
1 év alatt összehoztak egy karaktert. Nem semmi !
#2
Sajnálom, hogy az EA stratégiát változtatott és ez miatt teljesen lemondtak a játékról és így 1 év után kapunk új karaktereket. Na de nem bánkódok ezen, felraktam toltam vele, nagyon nagyon bejön!
#1
Végre egy hős ! 1 évig semmi se jött !