Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!
  • Írta: Daks

Kommentek

#18
Joe92: ha van időd, várj 1 évet és a PS3-at is megveheted 100-110ezerért... Most egyértelműen X360 a befutó, mivel eleve 1,5szeres áron jön a PS3.
#17
Sziasztok! Én most vennék egy next gen. consol-t. Nem tudom megváárjam a PS3-mat vagy vegek inkább X3660-at. Győzzetek valamelykről.
#16
pff...szánalom milyenek egyesek...
no mindegy, X360 rlz, az tutihétszentség :)
#15
Kalapáccsal szétvernéd?:)) Nem hinném barátom, szerintem fülig érő szájjal rohannál mesélni általános iskolás barátaidnak, hogy mid van!:)
Én is a PS3-ra várok, de attól nem fikázok le egy remek gépet, mert nincs(van!:)) rá pénzem... Irigy kutya szagot érzek:P
#14
DaksModerátor
Ha gyurcsany ferenctol idezel, az se erdekel. Tényleg ennyire lehetetlen feladat tartozkodni a csunya beszedtol (irastol)?
#13
uhh akkor nagyon seggarc leheta hörcsögöd..:)
#12
lambora: értelmi szinted egyenlő a hörcsögömmével!
#11
DaksModerátor
elso sor.
#10
DaksModerátor
lambora: Ha nem vagy hajlando szepen beszelni, egy-két szo miatt torolni fogom a fél oldalas hozzászólásodat. Lehetetlen ugy velemenyt mondani, hogy ne legyenek benne mocskolodo szavak? Ez a szánalmas, barátom!
#9
Fizetett bérmunkásoook? Ezt részleteznéd??
#8
Aki bármi rosszat mondd az X360-ra az vagy féltékeny, vagy pedig nem állt még módjában teljes pompájában élvezni ezt a remek konzolt (100cm feletti HDTV, Live, kontakt lehetőségek barátokkal stb.) Főleg mióta november elején bevezették a live-on a filmek vásárlását és kölcsönzését akár HD felbontásban is, a lehetőségek végtelenek, és így már igaz lett a teljes körü média szolgáltatás, ami miatt 360-nak hívják. Nem szabad féltékenykedni, nem szabad cinikusnak lenni, egyszerűen gyűjteni kell rá, mert megéri!!! Főleg azután, hogy a PS3 első vevői fizetett bérmunkások voltak, csak hogy azt a látszatott keltse a Sony, hogy azonnal elkelt az összes konzoljuk. Ezt a háborút már megnyerte a Microsoft, ahogy a PC-st is... Aki nem hiszi járjon utána! :)))
#7
lambora:jólvan vegyél ps3-at aztán bújjál el... majd ha ps3ra is ilyen felhozatal lesz akkor járjon a pofikád!addig kuss!
#6
nem muszály HD-TV-t venni elég egy 19"-os wide-os TFT is!
#5
jujjj de váro, ,ár a karácsonyt.Nekem is lesz egy ilyen csodamasinám!na és az a sok játék!bárcsak karácsony lenne már
#4
Mekkora nagy fényezés...Pföj
#3
a játékok valahol olcsóbbak 1 nullával de no warez:Dés sima mezei TV-n is überel mindent a gép:D
#2
x1000-L :D Sajnos. Plusz a játékok: 17-20.000 ft.Ja és ajánlott a teljes vizuális élményhez, mondjuk 1őőő : Sony BRAVIA LCD HD Redy 32" tv.:) ujjabb 250.000 ft :(....
#1
DaksModerátor
100 forint